چهارشنبه 4 شهریور 1405

10 هزارمتر از کتابخانه‌های هرمزگان به بخش کودک اختصاص دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
10 هزارمتر از کتابخانه‌های هرمزگان به بخش کودک اختصاص دارد

بندرعباس - ایرنا - مدیرکل کتابخانه‌های عمومی هرمزگان گفت: افزون بر750هزار کتاب در کتابخانه‌های هرمزگان وجود دارد که از این تعداد حدود 10هزار نسخه نیز به بخش کودک اختصاص دارد.

حجت‌الاسلام محمد ذاکری روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا، افزود: در حال حاضر و با توجه به شرایط کرونا تعداد اعضای فعال کتابخانه‌های عمومی استان هرمزگان 45هزارنفر هستند.

وی ادامه داد: در این استان 81 کتابخانه با زیربنای افزون بر 37 هزارمترمربع وجود دارد که 16 مورد آن به صورت مشارکتی و بیشتر در روستاها ساخته شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی هرمزگان در بخش دیگری در خصوص کتابخانه‌های در دست ساخت نیز گفت: درحال حاضر هفت طرح در دست اقدام داریم که مهم‌ترین آن کتابخانه مرکزی بندرعباس با زیربنای حدود هفت هزار متر مربع و 65 درصد پیشرفت فیزیکی است.

حجت‌الاسلام ذاکری ادامه داد: این کتابخانه از سال گذشته فعالیت بازسازی آن ازسرگرفته است و امیدواریم تا پایان دولت دوازدهم به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: ساختمان کتابخانه ابوموسی نیز به زودی با پیشرفت فیزیکی 98 درصد برای دهه فجر امسال آماده بهره‌برداری است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی هرمزگان گفت: ساختمان کتابخانه آبشورک بندرعباس و کتابخانه خیرساز روستای طبل جزیره قشم هردو با پیشرفت فیزیکی 100 درصدی آماده بهره‌برداری هستند.

ذاکری عنوان کرد: کتابخانه خیرساز توکهور هشتبندی میناب نیز با مشارکت مجمع خیرین استان و پالایشگاه نفت بندرعباس با پیشرفت فیزیکی 50 درصد درحال ساخت است.

وی افزود: کتابخانه شهدای بندرعباس نیز با پیشرفت فیزیکی 30 درصد توسط شهرداری درحال ساخت است و ساخت کتابخانه سرگزاحمدی نیز با پیشرفت فیزیکی 30 درصد در سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

24 آبانماه با عنوان روز کتاب و کتابخوانی نامگذاری شده است که سرآغاز بیست‌وهشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران به‌شمار می‌رود.

*س_برچسب‌ها_س*