شنبه 1 آذر 1404

100گیگ اینترنت رایگان خانگی برای کارکنان دورکار

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
100گیگ اینترنت رایگان خانگی برای کارکنان دورکار

سخنگوی کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس، گفت: با توجه به شیوع کرونا و ضرورت در خانه ماندن مردم، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات 100گیگ اینترنت رایگان خانگی در اختیار تمامی مردم قرار دهد تا در خانه ماندن قدری آسان‌تر شود.

به گزارش ایلنا، رحیم زارع با اشاره به ضرورت افزایش سرعت اینترنت در روزهای اخیر، گفت: از آنجا که وزارت بهداشت تاکید دارد به دلیل گسترش ویروس کرونا مردم به جز موارد ضروری از منزل خارج نشوند، باید شرایط مناسبی برای در منزل ماندن افراد فراهم شود به‌طور مثال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اپراتورهای اینترنت همراه و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت خانگی را ملزم به ارائه بسته‌های اینترنت باکیفیت و قیمت مناسب کند.

نماینده مردم آباده و بوانات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید زیرساخت لازم برای استفاده عموم مردم از اینترنت را فراهم کند، پیشنهاد داد: بهتر است این وزارتخانه 100 گیگ اینترنت رایگان خانگی در اختیار تمامی مردم قرار دهد تا در خانه ماندن برای مردم قدری آسان‌تر شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0030jr