سه‌شنبه 16 بهمن 1403

100 نقطه از کشور به سیستم دادرسی الکترونیکی متصل شده است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
100 نقطه از کشور به سیستم دادرسی الکترونیکی متصل شده است

بهارستان - معاون قضایی قوه قضاییه با اشاره به اینکه دادرسی الکترونیکی از خدمات مهم دستگاه قضائی است گفت: هم اکنون بیش از 100 نقطه از کشور به سیستم دادرسی الکترونیکی متصل شده است.

بهارستان - معاون قضایی قوه قضاییه با اشاره به اینکه دادرسی الکترونیکی از خدمات مهم دستگاه قضائی است گفت: هم اکنون بیش از 100 نقطه از کشور به سیستم دادرسی الکترونیکی متصل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام حکمت‌علی مظفری پیش از ظهر شنبه در جریان سفر یک روزه خود به بهارستان در جمع خبرنگاران مردم را ولی نعمتان اصلی این کشور بر شمرد و ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه اظهار داشت: دادرسی الکترونیکی از خدمات مهم دستگاه قضائی است و علاوه بر هزینه مالی مشکلات و موانع بسیاری در حوزه دادرسی در کشور وجود داشت که از سال گذشته فرآیند دادرسی الکترونیکی در کشور آغاز شده است.

وی افزود: هم اکنون بیش از 100 نقطه از کشور به سیستم دادرسی الکترونیکی متصل و بخش قابل توجهی از زیرساخت‌های این حوزه در کشور فراهم شده است.

معاون قضائی قوه قضائیه ادامه داد: با دادرسی الکترونیکی علاوه بر جلوگیری از اطاله دادرسی فرآیند رسیدگی به پرونده‌هایی که طرفین آنها امکان حضور در دادگاه را نداشته و یا در خارج از کشور به سر می‌برند تسهیل یافته است.

مظفری بیان داشت: در جریان شیوع کرونا ویروس نیز حضور طرفین در دستگاه قضائی مخاطره آمیز بود که خوشبختانه با فراهم شدن این زیرساخت به سلامت مردم به منظور جلوگیری از شیوع ویروس در محاکم قضائی کمک شایانی شد.

معاون قضائی قوه قضائیه افزود: شهید بهشتی معتقد به تخصص و تعهد در مسؤولان بود و بر این موضوع اصرار داشت و تخصص بدون تعهد را موجب انحراف می‌دانست. اینکه رهبر انقلاب تولید بمب اتمی را حرام می‌دانند، نشان از تعهد است. انسان متعهد دروغ نمی‌گوید (حتی دروغ تاکتیکی) و به افراد تهمت نمی‌زند.

گفتنی است که در این سفر ضمن افتتاح پزشک قانونی شهرستان به ملاقات مردمی با مراجعین به دادسرا و دادگستری شهرستان بهارستان پرداخت و با بیش از 50 نفر از مراجعین به صورت چهره به چهره ملاقات کرد و پای صحبت‌های آنان نشست و نسبت به رسیدگی به مطالبات قانونی این افراد دستور لازم را صادر کرد.