سه‌شنبه 4 شهریور 1404

101 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
101 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند

بیرجند - ایرنا - 87 بیمار کرونایی دیگر در خراسان جنوبی شناسایی شدند و در حال حاضر 101 بیمار مبتلا به بیماری کووید19 در بیمارستان‌های این استان بستری هستند.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی روز جمعه به رسانه‌ها اعلام کرد: 316 آزمایش مولکولی (pcr) تشخیص کرونا طی 24 ساعت گذشته در استان انجام شد که از این تعداد 87 بیمار جدید شناسایی شدند و شامل 18 مورد بستری و 69 مورد سرپایی است.

غلامرضا شریف‌زاده گفت: همچنین از 548 آزمایش سریع (RT) در همین مدت 97 مورد مثبت ابتلا به کرونا شناسایی شد.

وی افزود: از این تعداد بیشترین موارد مثبت شناسایی شده با 86 مورد از شهرستان بیرجند بوده است.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر 240 بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند که تست کرونای 101 نفر مثبت شده است.

وی گفت: از این تعداد 20 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال چهار نفر نامساعد است.

شریف‌زاده افزود: با ثبت 2 فوت جدید در شبانه‌روز گذشته تعداد جان‌باختگان این بیماری در استان به هزار و 203 نفر افزایش یافت.

وی بیان کرد: همچنین در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در خراسان جنوبی تا روز گذشته 519 هزار و 402 نفر واکسن نوبت اول، 399 هزار و 186 نفر واکسن نوبت دوم و هزار و 652 واکسن نوبت سوم را دریافت کردند.

خراسان جنوبی با 11 شهرستان تیر امسال در شروع خیز پنجم شیوع کرونا قرار گرفت و شهریور ماه از قله موج پنجم عبور کرد.

اولین مورد قطعی ابتلا به ویروس کرونا در شهر بیرجند چهارم اسفند 1398 گزارش شد و این استان تاکنون پنج موج بیماری کووید19 را پشت سر گذاشته است.

حدود 45 روز پس از فروکش کردن موج پنجم کرونا در خراسان جنوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از افزایش تدریجی موارد سرپایی و بستری در بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: اگر این روند تداوم داشته باشد قطعا ما در مسیر شروع موج بعدی کرونا قرار خواهیم گرفت.

محمد دهقانی هفته جاری هم گفت: روند افزایشی مبتلایان به ویروس کرونا در خراسان جنوبی شروع شده است و در صورت تداوم این روند شاهد پیک ششم در استان خواهیم بود.

وی افزود: در حال حاضر سه شهرستان بیرجند، قاینات و نهبندان وضعیت قرمز (خیلی پرخطر)، شهرستان‌های طبس و بشرویه وضعیت نارنجی (پرخطر) و سایر شهرستان‌های استان وضعیت زرد رنگ (متوسط خطر) را دارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: فصل برداشت محصولات کشاورزی در استان است که زمینه تجمعات و رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی را فراهم کرده همچنین استان ما جزو استان‌های سالمند است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*