پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

11 تریلر روغن خوراکی فاقد مجوز در کرمان توقیف شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
11 تریلر روغن خوراکی فاقد مجوز در کرمان توقیف شد

کرمان - ایرنا - فرمانده انتظامی استان کرمان از توقیف 11 دستگاه تریلر و کشف 181 هزار و 250 کیلوگرم روغن خوراکی بدون مجوز به ارزش بیش از 90 میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار عبدالرضا ناظری افزود: در اجرای طرح مقابله با قاچاق و برخورد با متخلفان اقتصادی و محتکران کالاهای اساسی و اولیه مردم، ماموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در ایست بازرسی مرصاد هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی کرمان - بم 11 دستگاه تریلر حاوی روغن را متوقف کردند.

وی اظهارداشت: ماموران در بازرسی از این خودروها 181 هزار و 250 کیلوگرم روغن خوراکی فاقد مجوز قانونی را کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان کرمان با بیان اینکه ارزش محموله کشف شده توسط کارشناسان 90 میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد شده گفت: در این زمینه 11 متهم دستگیر که به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی استان روانه شدند.

سردار ناظری تصریح کرد: مبارزه با قاچاق کالا یکی از وظایف ذاتی پلیس به شمار می رود و پلیس به طور شبانه روزی آماده دریافت اخبار و اطلاعات از طریق شماره تلفن های 110 است.

برچسب‌ها