چهارشنبه 30 مهر 1404

1110بسته معیشتی بین نیازمندان آسیب دیده از کرونا در پلدختر توزیع شد + عکس

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
1110بسته معیشتی بین نیازمندان آسیب دیده از کرونا در پلدختر توزیع شد + عکس

فرمانده سپاه پلدختر گفت: دومین رزمایش کمک مومنانه با هدف حمایت از اقشار آسیب دیده از کرونا به تعداد یک هزار و 110بسته برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناسرهنگ منصور کریمی فرد در حاشیه برگزاری رزمایش کمک مومنانه در گفت وگو با سفیرافلاک اظهار داشت: پس از فرمایشات مهم مقام معظم رهبری در خصوص مساوات و انفاق، دومین رزمایش کمک مومنانه به تعداد یک هزار و 110بسته برگزار شد.

وی بیان کرد: ارزش ریالی این تعداد بسته، 250میلیون تومان است که با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تهیه و بر اساس شناسایی که این ستاد از قبل در روستاها داشته اقدام به توزیع کردند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدختر گفت: امیدواریم با همکاری خیرین مرحله سوم رزمایش کمک مومنانه در عید فطر انجام دهیم.

کریمی فرد تصریح کرد: برخی از اصناف قبلا شناسایی شده اند که تا کنون بسته نگرفته اند، بر اساس پیگیری هایی که از ستاد اجرایی فرمان امام (ره) داشتیم در این مرحله امکان توزیع در بین این قشر آسیب دیده از کرونا نشد ولی سپاه برنامه دارد در مرحله سوم به تعدادی از این اصناف کمک کند.

انتهای پیام /

1110بسته معیشتی بین نیازمندان آسیب دیده از کرونا در پلدختر توزیع شد + عکس 2
1110بسته معیشتی بین نیازمندان آسیب دیده از کرونا در پلدختر توزیع شد + عکس 3