شنبه 10 مرداد 1405

12 کیلومتر راه عشایر در دیشموک احداث شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
12 کیلومتر راه عشایر در دیشموک احداث شد

یاسوج - ایرنا - رئیس اداره امور عشایر کهگیلویه گفت: 12 کیلومترراه عشایری در منطقه بردکر و رودریش بخش دیشموک این شهرستان احداث و بهره برداری شد.

سید خداداد اجتهادی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با احداث این جاده 45 کیلومتر ایاب و ذهاب عشایر در فصل کوچ کاهش می‌یابد.

وی برآورد هزینه اجرای این طرح را 10 میلیارد ریال اعلام کرد.

اجتهادی تصریج کرد: یکهزار و 180 خانوار در بخش قلعه رئیسی و دیشموک عشایر کوچرو شناسایی شده است.

وی با اشاره به وجود یکهزار و 200 کیلومتر راه عشایری در این شهرستان گفت: به طور میانگین سالانه 700 کیلومتر از راه‌های ارتباطی عشایر شهرستان بازگشایی، ترمیم و یا ساخته می شود.

رئیس اداره امور عشایر کهگیلویه نیز گفت: در این شهرستان پنج هزار خانوار عشایری با جمعیتی بالغ بر 25 هزار نفر زندگی می کنند.

سید خداداد اجتهادی تصریح کرد: این تعداد خانوار در مناطق مختلف ییلاقی و قشلاقی به تولید و پرورش بیش از 600 هزار راس دام سبک و سنگین مشغول هستند.

وی افزود: عشایر 25 درصد از گوشت، مواد لبنی و پروتئینی و 35 درصد از صنایع دستی مورد نیاز جامعه را تولید می کنند که خدمات رسانی به این قشر مولد از اهمیت بالایی برخوردار است.

اجتهادی خدمات ارائه شده به عشایر را شامل تامین و توزیع آرد، توزیع نفت، آبرسانی سیار، تامین نهاده‌های دامی از قبیل جو و کنسانتره، ساخت مخازن ذخیره آب برای آب شرب و کشاورزی، و بازگشایی جاده‌های ارتباطی اعلام کرد.

*س_برچسب‌ها_س*