سه‌شنبه 7 اسفند 1403

13 هزار فقره شکایت توهین در دادسرای اردبیل ثبت شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
13 هزار فقره شکایت توهین در دادسرای اردبیل ثبت شد

اردبیل - ایرنا - سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل گفت: بر اساس آمار موجود در سال گذشته حدود 13 هزار فقره شکایت توهین و تهدید در سامانه ورودی دادسرا ثبت شده است.

به گزارش ایرنا، صبحانعلی فروزنده روز دوشنبه اظهارداشت: از این تعداد پرونده ثبت شده هشت هزار فقره بدلیل فقد ادله اثباتی با قرار منع تعقیب مواجه شده و بایگانی شده است.

وی بهترین راهکار اجرایی پیشگیرانه را تمرکز به اهرم‌های پیشگیرانه وضعی و انتظامی در کنار استفاده از رویکرد نوین آموزشی و فرهنگی برای کاهش آمار ورودی جرایم و پرونده‌ها به مراجع قضایی ذکر کرد.

او افزود: اگر قرار است به ترتیب اولویت به مبحث کاهش آمار ورودی پرونده و جرایم ورود کنیم باید با تدابیر کارشناسی و قضایی از ورود آن به سیستم قضایی جلوگیری نماییم.

*س_برچسب‌ها_س*