پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

15 میلیون سهم در بورس سمنان معامله شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
15 میلیون سهم در بورس سمنان معامله شد

سمنان - ایرنا - مدیر بورس منطقه سمنان گفت: 15 میلیون و 430 هزار و 259 سهم به ارزش بیش از 366 میلیارد و 886 میلیون ریال هفته گذشته در بورس سمنان داد و ستد شد.

غلامحسین گل ارضی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هفت میلیون و 178 هزار و 580 سهم به ارزش بیش از 171 میلیارد و 228 میلیون ریال در معاملات هفته گذشته بورس سمنان به خرید اختصاص داشت.

وی بیان کرد: هشت میلیون و 251 هزار و 679 سهم به ارزش بیش از 195 میلیارد و 657 میلیون ریال در همین مدت به فروش رسید.

وی یادآور شد: شاخص کل قیمت سهام در اوراق بهادار کشور در پایان معاملات روز چهارشنبه گذشته با 43 هزار و 248 واحد افزایش به یک میلیون و 684 هزار و 787 واحد رسید.

مدیر بورس منطقه سمنان افزود: 47 درصد معاملات این بورس در هفته گذشته به خرید و 53 درصد به فروش سهام اختصاص داشت.

با راه اندازی تالار بورس سمنان و اتصال آن به تالار بورس تهران، ضمن توسعه سرمایه‌گذاری عمومی، شهروندان استان سمنان می‌توانند به راحتی و همزمان در انواع داد و ستدهای بورس مشارکت فعال داشته باشند.

*س_برچسب‌ها_س*