پنج‌شنبه 11 دی 1404

150 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل سالن دو و میدانی اردبیل اختصاص یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
150 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل سالن دو و میدانی اردبیل اختصاص یافت

اردبیل - ایرنا - سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: در سفر اخیر رییس‌جمهوری به این استان 150 میلیارد ریال برای ساخت و تکمیل سالن سرپوشیده دو و میدانی مجموعه ورزشی علی دایی اردبیل اختصاص یافت.

محمدرضا برادران روز یکشنبه در مجمع انتخاباتی هیات دو و میدانی استان اردبیل افزود: سالن سرپوشیده دو و میدانی مجموعه ورزشی علی دایی اردبیل بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت تامین اعتبار مورد نیاز در کمترین زمان ممکن به بهره‌برداری می رسد.

وی با بیان اینکه این پیست استاندارد یکی از بهترین و مجهزترین سالن دو و میدانی تارتان سر پوشیده کشور می‌باشد، اظهارداشت: این سالن دومین سالن سرپوشیده تخصصی دو و میدانی کشور است.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی قسمت اداری این سالن تا یک ماه آینده به اتمام می‌رسد، اضافه‌کرد: زیرسازی‌های پیست نیز انجام شده و پوشش و رویه تارتان آن خریداری و در حال نصب است.

وی با اشاره به اینکه با افتتاح و بهره‌برداری از این پیست اردبیل میزبان مسابقات ملی و بین‌المللی خواهد شد، بیان کرد: با بهره‌برداری از این سالن رشته ورزشی دو و میدانی در استان رشد و توسعه خواهد کرد.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: اردبیل دارای استعداد های زیادی در رشته ورزشی دو و میدانی است به طوری که در سال‌های گذشته در دوی صحرا نوردی جزو سه تیم برتر در کشور بود و باید تلاش شود با برنامه‌ریزی دقیق به جایگاه حقیقی خود برسد.

برادران افزود: تعداد وررزشکاران بیمه شده و سازمان یافته هیات دو و میدانی استان پارسال 403 نفر بود که امسال تاکنون این رقم به 271 ورزشکار رسیده است.

وی با تاکید به برگزاری مجمع سالانه هیات دو و میدانی استان و ارائه گزارش عملکرد به اعضای مجمع اظهارداشت: استعدادیابی و توجه و فعال کردن هیات شهرستان‌ها از اولویت‌های هیات دو و میدانی استان باشد.

در این مجمع انتخاباتی اکبر ورودی با کسب 12 رای از مجموع 17 رای ماخوذه به مدت چهار سال به عنوان رییس هیات دو و میدانی استان اردبیل انتخاب شد.

*س_برچسب‌ها_س*