دوشنبه 5 آبان 1404

1680 اتوبوس جدید وارد ناوگان تهران شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
1680 اتوبوس جدید وارد ناوگان تهران شد

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: مدیریت شهری فعلی با ورود 1680 اتوبوس جدید، ناوگان تهران را متحول کرد و پیشتاز برقی‌سازی و نوسازی بی‌سابقه ناوگان اتوبوسرانی شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: مدیریت شهری فعلی با ورود 1680 اتوبوس جدید، ناوگان تهران را متحول کرد و پیشتاز برقی‌سازی و نوسازی بی‌سابقه ناوگان اتوبوسرانی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت اتوبوسرانی تهران، احمد قیومی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی، تاکنون 1680 دستگاه اتوبوس نوسازی و 390 دستگاه اتوبوس تمام‌برقی وارد ناوگان پایتخت شده است.

قیومی با اشاره به اینکه به تازگی فایل صوتی از بنده که مربوط به جلسه سال گذشته بوده و به صورت تقطیع شده پخش شده است، افزود: در حال حاضر همه مشکلاتی که در آن فایل به آن اشاره شده، حل شده است. نقد در جلسات شورای معاونین طبیعی است و باید به سمت مشکلات پیش برویم.

به گفته قیومی، در شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا پایان سال 1485 دستگاه اتوبوس جدید شامل 400 دستگاه دیزل 18 متری، 280 دستگاه دیزل از شرکت اسنا، 380 دستگاه دیزل از شرکت عقاب افشان، 350 دستگاه دوکابین برقی و 75 دستگاه سه‌کابین برقی به ناوگان اضافه خواهد شد. همچنین در چارچوب قرارداد خرید 2500 دستگاه اتوبوس برقی از چین، 1000 دستگاه اتوبوس برقی تک‌کابین تا پایان سال وارد ناوگان تهران خواهد شد.

قیومی با اشاره به اینکه تهران در حال حاضر رتبه نخست کشور در برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی را داراست، گفت: حرکت بی‌سابقه‌ای در مدیریت شهری فعلی آغاز شده که هدف آن کاهش آلایندگی هوا و حرکت به‌سوی ناوگانی پاک و ایمن است.

وی افزود: زیرساخت‌های شارژ اتوبوس‌های برقی در مناطق مختلف شهر احداث و ظرفیت شارژ به شکل مستمر در حال افزایش است تا این ناوگان در خطوط مناطق مختلف، به‌ویژه در مناطق متوسط و کم‌برخوردار، به شکل متوازن مستقر شود.

مدیرعامل شرکت واحد همچنین از رشد چشمگیر اشتغال‌زایی در این مجموعه خبر داد و گفت: تا کنون بیش از دو هزار و 400 نفر در قالب راننده و نیروهای پشتیبانی جذب شده‌اند و با توجه به ورود ناوگان جدید، مجوز جذب دو هزار و 475 نفر راننده و نیروی جدید نیز از سوی شهرداری تهران صادر شده است.

وی ادامه داد: در بخش آموزش نیز تاکنون نیروهای حجمی با تعداد تقریبی یک هزار نفر، بیش از 32000 ساعت آموزش تخصصی دیده‌اند و نیروهای رسمی و قراردادی نیز جمعاً 41000 ساعت آموزش حرفه‌ای را پشت سر گذاشته‌اند.

قیومی با بیان اینکه تلاش برای خدمت بی‌منت به مردم اصلی‌ترین ماموریت شرکت واحد است، گفت: باور داریم که نقد سازنده، نظارت مستمر و بازنگری پیوسته مسیر ارتقای کیفیت خدمات را هموار می‌کند. هیچ تلاشی برای کاهش آلودگی، افزایش ایمنی و بهبود تجربه سفر شهروندان فروگذار نخواهد شد و این مسیر ادامه خواهد داشت.