2 تن مواد مخدر در مرزهای جنوب شرق کشور کشف شد
سردار ملاشاهی از انهدام باند بزرگ قاچاق موادمخدر و کشف بیش از 2 تن و 700 کیلوگرم موادمخدر در مرزهای حوزه شهرستان میرجاوه خبر داد.
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سردار "محمد ملاشاهی" فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان گفت: مرزداران هنگ مرزی میرجاوه با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، از فعالیت باند بزرگ قاچاق موادمخدر در منطقه مرزی میرجاوه مطلع شدند و با تشدید اقدامات کنترلی و برنامهریزی دقیق عملیاتی، انهدام این باند بزرگ را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
- بیشتر بخوانید:
- موافق عرضه دولتی مواد مخدر نیستیم / اروپاییها در مبارزه با مواد مخدر همراهی نمیکنند
وی افزود: برای انهدام این باند بزرگ قاچاق موادمخدر چند تیم پوششی و عملیاتی پس از شناسایی مسیرهای تردد قاچاقچیان به اجرای کمین هدفمند پرداخته و با پشتیبانی اطلاعاتی و هدایت عملیاتی مرزبانی استان، سوداگران مرگ را در رسیدن به اهداف شومشان ناکام گذاشتند.
فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این عملیات، جان بر کفان این فرماندهی موفق شدند ضمن توقیف یک دستگاه خودرو و دستگیری 2 قاچاقچی، 2 تن و 744 کیلوگرم انواع موادمخدر شامل: 2 تن و 337 کیلوگرم تریاک و 407 کیلوگرم حشیش را کشف کنند.
سردار ملاشاهی با تشکر از زحمات شبانه روزی مرزداران استان خصوصا دلاور مردان هنگ مرزی میرجاوه که در این عملیات با رشادت و هوشمندی کامل عمل کردند، خاطرنشان کرد: مرزداران این فرماندهی در راستای مبارزه با مواد مخدر و برخورد با قاچاقچیان که یکی از مهمترین اولویتهای مرزبانی نیروی انتظامی در سال 98 است، از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهند کرد و اجازه جولان و سرکشی به قانون شکنان و سودجویان را نخواهند داد.