جمعه 13 شهریور 1405

2 زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در زابل افتتاح شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
2 زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در زابل افتتاح شد

زاهدان - ایرنا - مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: 2 زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال با اعتبار بیش از 380 میلیون تومان در روستاهای شهرستان زابل افتتاح شد.

ادهم کردزابلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با عنایت وزارت ورزش و جوانان، سیستان و بلوچستان در حوزه توسعه زمین‌های چمن مصنوعی در کشور پیشتاز بوده است.

وی افزود: با افتتاح این طرح های ورزشی مشکل بخش قابل توجهی از مردم روستاهای زابل در حوزه ورزش مرتفع شد.

مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان همچنین از افتتاح زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در روستای محترم آباد شهرستان فنوج خبر داد و افزود: افتتاح این طرح ورزشی نشان از عدالت محوری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در توزیع و توسعه زیرساخت‌های فضای ورزشی در سراسر استان مرزی و پهناور سیستان و بلوچستان دارد.

وی گفت: همچنین عملیات ساخت سرسرای چند منظوره ورزشی روستای آذرآباد بخش جلگه چاه هاشم دلگان با اعتبار یکهزار و 800 مترمربع و اعتبار 35 میلیون ریال آغاز شد.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با افزون بر 50 هیات ورزشی استانی و 500 هیات شهرستانی دارای افزون بر 46 هزار ورزشکار است.

*س_برچسب‌ها_س*