2 مجتمع مسکونی ویژه مرزبانان در سیستان و بلوچستان افتتاح شد
زاهدان - ایرنا - مجتمعهای 40 واحدی مرزبانان در چابهار و 40 واحدی در زاهدان به منظور افزایش سطح رفاه این قشر از نیروهای جان برکف انتظامی امروز / سه شنبه / با حضور فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار احمدعلی گودرزی در حاشیه مراسم افتتاح مجتمع مسکونی سازمانی مرزبانی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مرزبانانی که با تمام وجود از مرزهای عزت و شرف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع می کنند شایسته بهترین خدمات معیشتی هستند.
وی افزود: با توجه به نوع ماموریت و خدمات شبانهروزی مرزداران ایجاد مجتمعهای مسکونی سازمانی امری ضروری و بسیار مهم است تا کارکنان در زمان حضور در نقاط مرزی آرامش فکری و روحی کافی داشته باشند و خانواده این عزیزان نیز در امنیت و رفاه زندگی کنند.
فرمانده مرزبانی ناجا با بیان اینکه یکی از اولویتهای مرزبانی نیروی انتظامی ایجاد مجتمعهای مسکونی سازمانی برای مرزبانان است، خاطرنشان کرد: همه تلاش خود را برای رفاه مرزداران این استان که با تلاش های خود امنیت و آرامش را به مردم عزیز کشورمان هدیه می کنند به کار خواهیم گرفت.
*س_برچسبها_س*