سه‌شنبه 2 تیر 1405

22 حادثه در استان تهران طی یک هفته، بدون فوتی

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
22 حادثه در استان تهران طی یک هفته، بدون فوتی

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان تهران از وقوع 22 حادثه از 8 تا 14 شهریورماه خبر داد که 62 نفر مصدوم شدند و خوشبختانه هیچ مورد فوتی ثبت نشد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسینم، مرتضی رضایی با اشاره به گزارش عملیات یک‌هفته اخیر اظهار کرد: از تاریخ 8 تا 14 شهریورماه 1404، مجموعاً 22 حادثه در سطح استان به وقوع پیوست که شامل 7 حادثه ترافیکی، 5 حادثه کوهستان، 8 مورد مراجعه حضوری، یک مورد فوریت پزشکی و یک مورد تجمعات انبوه بوده است.

وی افزود: در این حوادث 105 نیروی عملیاتی در قالب 28 تیم با استفاده از 5 دستگاه خودروی عملیاتی و 7 دستگاه آمبولانس خدمات لازم را ارائه دادند. در مجموع 68 نفر حادثه‌دیده گزارش شد که از این تعداد 62 نفر مصدوم شدند و خوشبختانه فوتی در صحنه نداشتیم.

رضایی ادامه داد: از میان مصدومان، 46 نفر به صورت سرپایی درمان شدند و 8 نفر نیز جهت دریافت خدمات تکمیلی به مراکز درمانی منتقل شدند.

خدمت‌رسانی امدادگران هلال احمر اصفهان در 46پایگاه / لزوم مشارکت خیران در پروژه‌ها

وی تأکید کرد: عملکرد به‌موقع تیم‌های عملیاتی و استفاده از تجهیزات تخصصی نقش مهمی در تسریع امدادرسانی و کاهش خسارات جانی داشته است.