دوشنبه 6 اسفند 1403

22 میلیارد ریال به معلولان بیله‌سوار وام اشتغالزایی پرداخت شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
22 میلیارد ریال به معلولان بیله‌سوار وام اشتغالزایی پرداخت شد

اردبیل - ایرنا - فرماندار بیله‌سوار مغان گفت: امسال تاکنون مبلغ 22 میلیارد ریال برای اشتغال معلولان تحت پوشش بهزیستی این شهرستان تسهیلات پرداخت شده است.

حسن قبادی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا افزود: این تسهیلات امسال به تعداد 60 معلول پرداخت شده است، ضمن اینکه چهار نفر هم در مراکز تحت نظارت این اداره اشتغال یافته‌اند و با این اقدام 95 درصد تعهد بهزیستی در باره ایجاد فرصت شغلی معلولان تحقق یافته است.

وی با بیان اینکه 970 معلول تحت پوشش بهزیستی بیله‌سوار قرار دارد، اضافه کرد: این تعداد دارای معلولیت‌های مختلف جسمی - حرکتی، ذهنی، روانی، بینایی و شنوایی بوده و توسط حوزه توانبخشی این اداره مورد حمایت قرار می‌گیرند

به گفته وی، 465 معلول از لوازم کمک توانبخشی از جمله ویلچر، سمعک، تشک مواج، واکر، سوند، پوشینه، عصا، باطری سمعک و. استفاده نموده‌اند که تامین این لوازم توسط بهزیستی شهرستان انجام شده است.

فرماندار بیله‌سوار تشریح کرد: با توجه به مشکلات مسکن برخی از مددجویان و بسته به شرایط آنان اقدامات خوبی در حیطه مسکن مددجویی انجام گرفته و کمک‌های مالی بلاعوض شامل 60میلیون تومان برای خانوارهای 2 معلول شهری، 30میلیون تومان برای خانوارهای 2معلول روستایی و 10میلیون تومان برای خانوارهای تک معلول پرداخت شده و انشعابات آب، برق و گاز، عوارض شهرداری و دهیاری نیز رایگان بوده است.

قبادی اظهار کرد: امسال 17 مورد مسکن مددجویی با نظارت بهزیستی و سه واحد نیز توسط انجمن خیرین این شهرستان در حال ساخت بوده و بزودی بهره برداری خواهند شد. وی افزود: بهزیستی در زمینه پیشگیری از معلولیت طرحها و برنامه‌های خوبی از جمله طرح غربالگری بینایی ویژه کودکان 6تا3سال، غربالگری شنوایی ویژه نوزادان تا 3ماهه اول تولد و طرح رصد معلولیت را امسال اجرایی کرده است.

بیله‌سوار در شمال اردبیل واقع است.

*س_برچسب‌ها_س*