24 میلیون سهم در بورس سمنان معامله شد
سمنان - ایرنا - مدیر بورس منطقه سمنان گفت: 24 میلیون و 424 هزار و 917 سهم به ارزش بیش از 395 میلیارد و 396 میلیون ریال هفته گذشته در بورس سمنان داد و ستد شد.
غلامحسین گل ارضی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هشت میلیون و 205 هزار و 351 سهم به ارزش بیش از 170 میلیارد و 850 میلیون ریال در معاملات هفته گذشته بورس سمنان به خرید اختصاص داشت.
وی بیان کرد: 18 میلیون و 219 هزار و 566 سهم به ارزش بیش از 224 میلیارد و 545 میلیون ریال در همین مدت به فروش رسید.
وی یادآور شد: شاخص کل قیمت سهام در اوراق بهادار کشور در پایان معاملات روز چهارشنبه گذشته با 22 هزار و 990 واحد افزایش به یک میلیون و 492 هزار و 940 واحد رسید.
مدیر بورس منطقه سمنان افزود: 43 درصد معاملات این بورس در هفته گذشته به خرید و 57 درصد به فروش سهام اختصاص داشت.
با راه اندازی تالار بورس سمنان و اتصال آن به تالار بورس تهران، ضمن توسعه سرمایهگذاری عمومی، شهروندان استان سمنان میتوانند به راحتی و همزمان در انواع داد و ستدهای بورس مشارکت فعال داشته باشند.
*س_برچسبها_س*