25 استان کشور درگیر سیلاب شدند
![25 استان کشور درگیر سیلاب شدند](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2022/07/31/2/3557855.jpg?ts=1659247592000)
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از افزایش تعداد خدمات امدادی به دنبال وقوع سیلاب های اخیر در کشور خبر داد.
به گزارش مشرق، مهدی ولی پور، در شبکه خبر ضمن اشاره به سیلاب شب گذشته در کهگیلویه و بویراحمد گفت: با سیلی که دیشب در این استان داشتیم در کل 25 استان کشور درگیر سیلاب شدند.
وی اشاره کرد: تا به این لحظه مجموع نقاط درگیر ما در شهرستانها، روستاها و محورهای مواصلاتی 1669 نقطه است که سازمان هلال احمر مشغول خدمت رسانی است.
ولی پور در ادامه گفت: بیشترین حضور نیروهای ما در استانهای کهگیلویه و بویر احمد، لرستان، تهران، چهارمحال و بختیاری، شمال خوزستان، جنوب سیستان و بلوچستان، کرمان و فارس است. این استانها بیشترین بارش را طی شب و روز گذشته داشتند.
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر ادامه داد: بیش از 3 هزار نفر در شرایط مختلف از خطرات که آنها را تهدید میکرد نجات داده شدند و به نقاط امن منتقل شدند. همچنین بیش از 8 هزار و 500 اسکان اضطراری داشتیم.
وی افزود: تا امروز بیش از 6 هزار و 100 نفر در سطح کشور از خدمات امداد و نجات جمعیت هلال احمر بهره بردند.
ولی پور گفت: در حال حاضر 1500 تیم عملیاتی متشکل از 6 هزار و 500 امدادگر، نجاتگر و کادر در حال خدمت امدادی هستند.