پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

250 پرستار تا پایان سال در قزوین جذب می شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
250 پرستار تا پایان سال در قزوین جذب می شود

قزوین - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین از جذب 250 نیروی پرستار و کادر پرستاری تا پایان سالجاری در سطح این استان خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، دکتر محمد علی معصومی فر با اعلام این مطلب افزود: با تصویب مجوز جذب 111 کادر پرستاری برای مراکز آموزشی درمانی استان و 140 پرستار و کادر پرستاری شامل کارشناس اتاق عمل، کارشناس هوشبری و فوریت های پزشکی برای بیمارستان رحیمیان الوند، کار جذب 250 پرستار و کادر پرستاری از طریق آزمون و تا پایان سال 99 انجام خواهد شد.

معصومی فر اضافه کرد با جذب این نیروها ضمن رفع بخشی از کمبود نیروی پرستاری بیمارستان های دانشگاه، راه اندازی بخش های جدید بیمارستان رحیمیان نیز سرعت خواهد گرفت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین پیشتر گفته بود که تعداد بیماران بستری با توجه به روزهای ابتدایی شیوع ویروس رشد داشته و موجب خستگی تیم درمان شده است که قطعا آسیب‌های بیشتری را برای مردم در پی خواهد داشت.

پیمان نامدار در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان قزوین، افزود: میزان پذیرش بیماران، طبق یک‌ماه گذشته بین 80 تا 100 بیمار در روز بوده است و متاسفانه طی ماه‌های اخیر افزایش رشد بیماران بدحال را داریم.

وی با بیان اینکه شهرستان‌های قزوین و البرز بیشترین آمار بستری کرونا را ثبت کرده‌اند، افزود: با توجه به نزدیکی شهرستان‌های استان نمی‌توان آمار دقیق بستری‌ها را اعلام کرد چون برخی بیماران از شهرهای مختلف در شهرستان‌های دیگر بستری هستند.

*س_برچسب‌ها_س*