چهارشنبه 22 اسفند 1403

2500 پروژه عمرانی نیمه‌تمام اردبیل سال آینده تکمیل می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
2500 پروژه عمرانی نیمه‌تمام اردبیل سال آینده تکمیل می‌شود

اردبیل - ایرنا - مدیر فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: 2 هزار و 500 پروژه عمرانی نیمه‌تمام در استان وجود دارد و تلاش مدیران دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل آنها در سال آینده است.

علی اسلامی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با تکمیل این پروژه‌ها تحول بزرگی در اشتغال و رونق تولید استان ایجاد خواهد شد.

وی اظهارداشت: بیشترین پیگیری‌ها در روند پروژه‌های عمرانی درباره حل اختلاف پیمانکاران و کارفرمایان بوده ولی در کنار آن آموزش و ارتقای کیفی اجرای پروژه‌های عمرانی به انجام رسیده و با همکاری کارشناسان دستگاه‌های مختلف اجرایی بازدید از پروژه‌های عمرانی نیز انجام شده است.

مدیر فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: از ابتدای امسال تاکنون کارگروه نظارت بیش از 59 بازدید از پروژه‌های عمرانی را انجام داده است.

اسلامی بیان‌کرد: کارگروه آموزش و ترویج ضوابط فنی و اجرایی استان در سال جاری نسبت به برگزاری 17 دوره آموزشی برای مجریان و عوامل دخیل در حوزه عمران و آبادانی اقدام کرده است.

مدیر فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل از برگزاری چهار هزار و 958 نفر ساعت دوره آموزشی برای گروه‌های مختلف فنی و اجرایی خبر داد و گفت: این افراد آموزش دیده موفق به اخذ گواهینامه از مرکز آموزش و پژوهش سازمان شده‌اند.

اسلامی تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره را 569 نفر اعلام کرد و افزود: کارگروه مصالح و تجهیزات صنعت ساخت نیز با برگزاری هشت جلسه، 24 مصوبه و 13 بازدید از کارگاه‌های تولید مصالح استاندارد را انجام داده است.

وی صدور 50 گواهینامه شخص حقیقی پیمانکاران، 13 گواهینامه تشخیص صلاحیت و صدور گواهینامه مشاوران و 316 مورد گواهینامه تشخیص صلاحیت و صدور گواهینامه پیمانکاران را از دیگر اقدامات کارگروه نظارت استان اردبیل اعلام کرد.

*س_برچسب‌ها_س*