یک‌شنبه 8 شهریور 1405

27 بسته سرمایه‌گذاری خارجی در چهارمحال و بختیاری تدوین شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
27 بسته سرمایه‌گذاری خارجی در چهارمحال و بختیاری تدوین شد

شهرکرد - ایرنا - معاون اقتصادی اداره‌کل اقتصادی و دارایی چهارمحال و بختیاری گفت: تاکنون 27 بسته برای جذب سرمایه‌گذار خارجی در استان تدوین شده و این بسته‌ها با شناسایی ظرفیت‌های جدید در حال افزایش است.

شهناز عسگریان روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بسته‌های سرمایه‌گذاری خارجی متناسب با ظرفیت‌های استان در بخش‌های گردشگری، کشاورزی، صنعت، آب، برق و انرژی‌های خورشیدی تهیه شده است.

وی با بیان اینکه بسته‌های سرمایه‌گذاری با همکاری دستگاه‌های اجرایی تهیه می‌شود، تصریح کرد: تلاش شده در این بسته‌ها طرح‌هایی به سرمایه‌گذاران خارجی ارائه شود که علاوه‌بر اینکه برای سرمایه‌گذار توجیه‌پذیر باشد، بلکه به رشد و توسعه استان نیز منتهی شود.

معاون اقتصادی اداره‌کل اقتصادی و دارایی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در سال‌های اخیر 2 طرح سرمایه‌گذاری خارجی در بخش نیروگاه خورشیدی در استان مصوب شده است، افزود: موانعی نظیر تحریم‌ها، تاکنون مانع از اجرایی شدن این طرح‌ها شده است.

عسگریان خاطر نشان کرد: مشکلات دیگری نظیر بروکراسی اداری، نبود مشوق‌های لازم برای سرمایه‌گذاران و برخی مشکلات اجتماعی از دیگر موانع جذب سرمایه‌گذاری خارجی در استان است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای 10 شهرستان با جمعیتی افزون بر979 هزار نفر است که ظرفیت‌های بالقوه بیشماری در بخش‌های گردشگری، صنعت و کشاورزی دارد که جذب سرمایه‌گذار می‌تواند زمینه تحول و رونق اقتصادی این استان را فراهم کند.

*س_برچسب‌ها_س*