شنبه 23 خرداد 1405

3 هزار و 774 نفر در سمنان آموزش‌های مهارتی فراگرفتند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
3 هزار و 774 نفر در سمنان آموزش‌های مهارتی فراگرفتند

سمنان - ایرنا - سرپرست اداره کل فنی و حرفه‌ای استان سمنان گفت: سه هزار و 774 نفر بهار امسال در بخش دولتی و چهار نفر در مراکز غیردولتی استان آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

سید حسین شاهچراغ روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: اواخر فروردین استان سمنان در وضعیت سفید از لحاظ شیوع کرونا قرار گرفت و از همان زمان آموزش‌های حضوری در بخش دولتی اداره کل فنی و حرفه‌ای استان سمنان آغاز شد. وی بیان کرد: سه ماهه نخست امسال با وجود شیوع کرونا 32 دوره آموزش مهارتی در بخش دولتی اداره کل فنی و حرفه‌ای استان به صورت مجازی برگزار شد و دیگر دوره‌های مهارتی تلفیقی از مجازی و حضوری برگزار شد. سرپرست اداره کل فنی و حرفه‌ای استان سمنان گفت: خانواده ها نقش غیرقابل انکاری در افزایش رغبت فرزندان به گذراندن طرح‌های مهارتی دارند و والدین با توجه به شرایط اقتصادی جامعه کودکان خود را به فراگیری مهارت های مختلف تشویق کنند.

شاهچراغ اضافه کرد: سه ماهه نخست امسال 482 نفر در پادگان‌ها، یکهزار و 496 نفر در کارگاه‌های ثابت شهری، 355 نفر در کارگاه روستایی، 196 نفر در زندان‌ها و 366 نفر در کارگاه‌های سیار شهری آموزش‌های مهارتی فراگرفتند.

وی خاطرنشان کرد: 196 نفر در زندان‌ها در سه ماهه نخست امسال از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان سمنان بهره‌مند شدند. سرپرست اداره کل فنی و حرفه‌ای استان سمنان یادآور شد: این اداره کل از ارایه آموزش‌های مهارتی به روستاییان نیز غافل نشد و 33 نفر آموزش‌های مهارتی را در کارگاه‌های روستایی فراگرفتند. وی اضافه کرد: فنی و حرفه‌ای استان سمنان در زمینه کشاورزی در شاخه هایی مانند پرورش قارچ، پرورش زنبور عسل، کشت زعفران و کشت گلخانه‌ای و در زمینه خدمات مانند صنایع دستی، به روستاییان آموزش ارایه می‌دهد. سرپرست اداره کل فنی و حرفه‌ای استان سمنان گفت: مهارت‌آموزی راهکار رفع مشکل بیکاری در شرایط فعلی است و این اداره کل با ارایه آموزش‌های مهارتی به دنبال کمک به اشتغالزایی جوانان است.

در استان سمنان 18 آموزشگاه دولتی و 108 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای فعال وجود دارد.

*س_برچسب‌ها_س*