30 هزار خیر در سامانه طرح آجر به آجر ثبت نام کردهاند
مشهد - ایرنا - رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تعداد خیرین ثبت شده در سامانه حدود 30 هزار نفر است اما ظرفیت کشور بیش از اینهاست.
مهرالله رخشانی مهر همزمان با نخستین روز از هفته دولت در مراسم آغاز عملیات ساخت دو مدرسه در روستای چاهشک طرقبه خراسان رضوی گفت: با توجه به اینکه سرانه فضای آموزشی 10 استان کشور زیر میانگین سرانه کشوری است پویش "آجر به آجر" با دعوت از یکایک شهروندان برای مشارکت در مدرسهسازی حتی به اندازه یک آجر، طراحی شده است.
وی ادامه داد: در این طرح زمینه مشارکت افراد خیر با هر سطح از توان مالی، در مدرسهسازی آغاز شده است و در قالب آن آحاد جامعه با هر میزان درآمد و در هر سطح و طبقهای حتی با اهدای هزینه خرید یک آجر می توانند در امر مدرسهسازی سهیم شوند.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در سال 98 بیش از 15میلیارد ریال در پروژه های نیکوکارانه تعهد داشتیم که دولت هم معادل همین مبلغ را تعهد کرد و حدود 10 هزار میلیارد ریال در سال 98 تخصیص داده شد و مابه التفاوت آن هم در اوایل سال 99 توسط دولت تامین شد.
رخشانی مهر افزود: امسال نیز در قانون بودجه حدود 33 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار برای پروژههای مشارکتی پیشبینی شده است که بخشی از آن تخصیص یافته است و قول تامین مابقی را نیز داده اند.
مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی هم در این مراسم گفت: دراین مراسم، کلنگ یک دبستان 12 کلاسه به زیربنای هزار و 800 مترمربع به زمین زده شد که مخارج ساخت آن را خیر ایرانی مقیم آمریکا دکتر فرخ آقایی تقبل کرده است.
جاسم حسینپور افزود: یک باب آموزشگاه 6 کلاسه نیز به زیربنای هزار مترمربع توسط حجت الاسلام حاج سید حسین حسینی حاجی احداث خواهد شد.
استان خراسان رضوی هم اکنون دارای بیش از 12 هزار و 500 مدرسه با بیش از یک میلیون و 300 هزار دانشآموز است.
*س_برچسبها_س*