320 مدرسه استثنایی با مشارکت خیرین در کشور ساخته شد
سنندج - ایرنا - معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: 320 مدرسه استثنایی تاکنون با مشارکت خیرین در کشور احداث شده و از 210 مدرسه دیگر مورد نیاز، کلنگ احداث 83 واحد آموزشی در قالب طرح از خشت تا بهشت با مشارکت خیرین به زمین زده شده است.
به گزارش روز شنبه ایرنا، سید جواد حسینی در مراسم افتتاح مدرسه 10 کلاسه ویژه دانش آموزان استثنایی شهرستان سقز اظهار داشت: امروز این مدرسه با همت و مشارکت خیرین افتتاح شد و در اختیار دانش آموزان قرار گرفت و ساخت یک مدرسه دیگر نیز آغاز شد.
وی با بیان اینکه نقش خیرین در رفع مشکلات آموزش و پرورش بی نظیر است، اضافه کرد: کلنگ احداث هشتاد و چهارمین مدرسه استثنایی در سال جاری با همت خانواده خیر نیک اندیش محمدمهدی نجات در شهر سقز به زمین زده شد.
حسینی با بیان اینکه در آستانه سال تحصیلی افتتاح یک شوقستان و کلنگ زنی یک شوقستان دیگر جای خوشحالی بسیاری دارد، افزود: مدارس و تجهیزات استاندارد موجب ارتقای امر مهم تعلیم و تربیت و استقرار بهتر نظام آموزشی خواهد شد.
وی یادآور شد: مدرسه مظهر اصلی نظام تعلیم و تربیت است و هر چقدر کیفیت واحدها و فضاهای آموزشی بالاتر برود، جامعه بیشتر به سمت و سوی توسعه حرکت کرده و آسیب ها در جامعه کمتر خواهد شد.
حسینی گفت: بین استقرار مدرسه با تمام مولفه هایش و توسعه، سلامت و سعادت جامعه رابطه معناداری وجود دارد و به همین دلیل است که مدرسه را جعبه سیاه جامعه مینامند.
وی با بیان اینکه مدرسه نظام یاددهی و یادگیری را ساماندهی میکند، تاکید کرد: هر چقدر نظام یاددهی و یادگیری سامان مطلوب تری پیدا کند به همان میزان جامعه سامان مطلوب تری پیدا خواهد کرد.
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: یکی از استانداردهای تعلیم و تربیت با کیفیت، فضای فیزیکی است که در کنار تجهیزات و معلمان تلاشگر و خانواده توانمند در رشد و ارتقای آموزشی دانش آموزان با نیازهای ویژه در کشور میتواند به خوبی موثر باشد.
سقز با بیش از 226 هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در 190 کیلومتری سنندج قرار دارد
*س_برچسبها_س*