شنبه 31 مرداد 1405

3.5 میلیون مسکن خالی در کشور وجود دارد / مجلس به طور جدی باید به حوزه مسکن ورود کند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
3.5 میلیون مسکن خالی در کشور وجود دارد / مجلس به طور جدی باید به حوزه مسکن ورود کند

بهروز محبی گفت: تعداد خانه‌های خالی در سراسر کشور زیاد است و بر اساس برخی آمارها، در حدود 3 میلیون و پانصد هزار مسکن در کشور وجود دارد که هیچ کس در آن ساکن نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز محبی در گفت و گو با صبح توس؛ با اشاره به مشکلات این روزهای مردم در خصوص تأمین مسکن اظهار داشت: متأسفانه نبود نظارت کافی سبب شده است که برخی از افراد برای افزایش قیمت مسکن و اجاره‌بها این خانه‌ها را از چرخه خارج کنند.

وی بابیان اینکه حل این مشکل با راهکارهای قانونی می‌تواند معضل تأمین مسکن را برای اقشار مختلف حل کند تصریح کرد: تعداد خانه‌های خالی در سراسر کشور زیاد است و بر اساس برخی آمارها، حدود 3.5 میلیون خانه خالی در کشور وجود دارد که رقم بسیار بالایی است و از میانگین جهانی نیز بالاتر است.

محبی در مورد آخرین وضعیت بازار مسکن و راه‌حل‌های پیش رو برای این معضل افزود: مجلس به‌صورت جدی باید به حوزه مسکن ورود کند؛ بحث مالیات بر خانه‌های خالی که یک مصوبه قانونی است، عملا اجرانشده است.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امیدواریم دولت قوانینی که مصوب شده را، پیگیر باشد تا فضای سنگین اجاره و رهن شکسته شود و همچنین با اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی مقداری فضا بهبود یابد و بحث اجاره را تحت‌الشعاع قرار دهد.

محبی با اشاره به آمار منتشرشده از کلان‌شهر تهران تأکید کرد: سال 95، حدود 500 هزار خانه خالی در تهران شناسایی‌شده بود و بر اساس این آمار، 13 درصد خانه‌های تهران در آن سال خالی بوده و میانگین جهانی در این زمینه، 3 درصد است و قطعا امروز آمار خانه‌های خالی در تهران بیشتر شده است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: مستأجران مستأصل شده‌اند؛ مجلس باید دولت را تحت‌فشار قرار دهد تا حداقل قوانینی که مصوب شده‌اند اجرایی شوند.

انتهای پیام /