پنج‌شنبه 8 آذر 1403

5 میلیارد تومان اعتبار برای مسقف شدن پایانه رسالت

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
5 میلیارد تومان اعتبار برای مسقف شدن پایانه رسالت

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، علی اصغر کمالی زاده در یکصد و شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: در سال 1395 زمینی به متراژ 10 هزار متر مربع از اراضی ملی به خیریه وحدت اختصاص یافته است، با توجه به اینکه زمین مورد نظر از اراضی ملی است و در اختیار شهرداری نیست، از طریق سازمان املاک، زمین دیگری را به این خیریه تحویل خواهیم داد.

کمالی زاده ادامه داد: پنج میلیارد تومان اعتبار برای مسقف سازی پایانه رسالت در نظر گرفته ایم، ما موارد را دنبال می کنیم تا نهایتا تا سال آینده، این طرح به بهره برداری برسد.

وی اظهار کرد: محله گلشن در منطقه چهار محله ای خاص از بافت فرسوده است و جوی های آب موجود رواناب ها را جابجا نمی کنند و فاضلاب نیز به آن منتقل می شود که 20 جوی را به کانال تبدیل خواهیم کرد تا مشکل آن حل شود.

شهردار منطقه چهار با بیان اینکه در گذشته 172 کارگر و 32 ماشین تخصصی از منطقه کاهش یافت و امروز هزار کارگر و 150 ماشین تخصصی برای رفت و روب داریم، یادآور شد: امروز منطقه چهار یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت دارد و نسبت به سال 97 تعداد کارگران و ماشین آلات تخصصی 20 درصد کاهش یافته است. امیدواریم بتوانیم با افزایش تعداد ماشین آلات، شاهد ارتقاء وضعیت نظافت و رفت و روب منطقه باشیم.

سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا در واکنش به این گزارش با اشاره به وضعیت محله گلشن، اظهار کرد: وضعیت به گونه ای است که نیروی انتظامی نیز جسارت حضور در منطقه را ندارد و از سویی دیگر سد معبر تا میدان رهبر را شاهد هستیم و احداث رفیوژ نیز مشکل ساز شده است.

وی افزود: تجمع معتادان در پارک محله گلشن و تبدیل شدن پارک میدان رهبر به فضایی برای دست فروشان از دیگر مشکلات این منطقه است که شهروندان از این موضوع ناراضی هستند.

مهدی اقراریان رئیس کمیته حقوقی شورا نیز با بیان اینکه معاونتی به نام هماهنگی امور مناطق در شهرداری وجود دارد، اظهار کرد: اگر از این پس شهرداران مناطق در صحن حاضر شدند، معاون امور مناطق نیز حضور یابد و تذکرات اعضا را بشنود.

وی ادامه داد: از زمان انتصاب معاون هماهنگی امور مناطق هنوز در صحن حضور نیافته است؛ برخی عزیزان علاقمند نیستند که با اعضای شورا در ارتباط باشند و تذکرات به مذاق آنها خوش نمی آید.

اقراریان با طرح این پرسش که تقسیم بندی ها در مناطق بر چه مبنایی صورت گرفته است، یادآور شد: اینکه تهران باید 22 منطقه داشته باشد، چه دلیلی دارد و آیا نمی تواند 25 منطقه داشته باشد؟ با وسعت مناطقی همچون منطقه چهار چالش هایی برای شهردار ایجاد می شود؛ لذا تقاضا داریم که کمیسیون شهرسازی نوعی بازنگری در این زمینه داشته باشد.

ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: قرار بر این شده که در ترکیب و تعداد مناطق تهران بازنگری شود؛ منطقه چهار هم بزرگترین منطقه و پرجمعیت ترین منطقه است و بیشترین سرانه فضای سبز و معابر و محلات در این منطقه قرار گرفته است. وظایف اصلی مناطق شامل رفع سد معبر و نظافت و نگهداشت معابر عملیاتی نمی شود و علت آن بزرگ بودن منطقه است.

وی با اعلام اینکه هیچ یک از مناطق به اندازه منطقه چهار مشکل سد معبر را ندارند، اظهار کرد: می توان منطقه چهار را به 2 یا حتی 3 منطقه تبدیل کرد که نیاز به تجدید نظر اساسی دارد.

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ناهمگونی بافت ها در منطقه 2 و 4، گفت: می توانستیم مشکلاتی را برطرف کنیم اما بحث درآمد نیز وجود داشت و اگر به منطقه ای دیگر واگذار می شد درآمد مناطق تحت تأثیر قرار می گرفت.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

شورای اسلامی شهر تهران

پایتخت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
5 میلیارد تومان اعتبار برای مسقف شدن پایانه رسالت 2