چهارشنبه 18 شهریور 1405

50 میلیارد ریال برای بازسازی بقاع متبرکه خمین هزینه شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
50 میلیارد ریال برای بازسازی بقاع متبرکه خمین هزینه شد

خمین - ایرنا - رئیس اداره اوقاف و امورخیریه خمین گفت: 50 میلیارد ریال اعتبار امسال در قالب طرح مودت برای بازسازی بقاع متبرکه این شهرستان هزینه شده است.

«غلامرضا رجبی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بقاع متبرکه سرمایه‌های معنوی است که با تعطیلی این اماکن در ایام کرونا درآمدزایی در آن‌ها کاهش یافته اما مرمت اضطراری و ترمیم نواقص سازه‌ای و استحکام بخشی این اماکن از سوی اوقاف در دستور کار است.

وی توضیح داد: امامزاده محمد خمین یکی از بقاع متبرکه زادگاه امام راحل است که برنامه مرمت آن در دست اجرا است و برای تکمیل طرح بازسازی آن چهار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه خمین خاطر نشان کرد: نصب کتیبه داخل گنبد و ترمیم رواق ورودی امامزاده در برنامه طرح بازسازی این مکان مذهبی است که امسال انجام خواهد شد. رجبی اظهار داشت: طرح بازسازی امامزاده محمد خمین از سال 89 کلید خورده و 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. وی ادامه داد: تاکنون برای ترمیم و بازسازی این امامزاده 20 میلیارد ریال هزینه شده است. رئیس اداره اوقاف و امور خیریه خمین کفت: بازسازی و عمران امامزادگان در زادگاه امام راحل تاثیر بسزایی در جذب گردشگردر ایام پس از کرونا دارد و امید می‌رود که خیران و مسئولان مشارکت بیشتری در این امر داشته باشند. شهرستان خمین 25 امامزاده و بقاع متبرکه دارد.

خمین واقع در نوار جنوبی استان مرکزی زادگاه امام راحل است با 105 هزار نفر جمعیت استکه ظرفیت‌های متعددی در حوزه گردشگری طبیعی، مذهبی و تاریخی در آن وجود دارد.

*س_برچسب‌ها_س*