5.6 میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی در مازندران جلب شد
ساری - ایرنا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران گفت: 5.6 میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی در قالب 2 طرح از ابتدای سال جاری تاکنون در استان مازندران جلب شد.
سید اسماعیل هاشمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جذب این میزان سرمایهگذاری خارجی در قالب چهار طرح در حوزه های گردشگری، کشاورزی و زیرساختی مازندران است.
وی خاطر نشان کرد: همچنین نیروگاه مولد مقیاس کوچک شهرستان آمل و همچنین طرح حوزه درمان شهرستان چالوس با ارزش 29.4 میلیون دلار در قالب 2 طرح سرمایهگذاری خارجی در سال گذشته در استان جلب شد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران با اشاره به تامین مالی 95 درصد منابع قانون بودجه استان در سال 1400 توسط دستگاههای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی، گفت: در این راستا شناسایی، احصا و تشکیل پرونده اموال غیرمنقول مازاد برای مولدسازی یا فروش و ارسال به اموال دولتی درسطح استان انجام شد.
هاشمی همچنین با اعلام این که از ابتدای فروردین امسال تاکنون 40 طرح سرمایه گذاری داخلی با اشتغالزایی برای یکهزار و 125 نفر و با پیشبینی هزینه 60 میلیارد تومانی از سوی این اداره کل مجوز فعالیت دریافت کردند، تصریح کرد: روند اعطای مجوز سرمایه گذاری داخلی با بررسی اهلیت فعال اقتصادی در استان حداکثر 2 تا سه هفته است.
وی اضافه کرد: در راستای اجرای تکالیف موضوع دبیرخانه استانی بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال 1401 تاکنون در مجموع72 نشست برای بررسی طرحهای متقاضی تسهیلات برگزار شده که تعداد سه هزار و 62 طرح در حوزههای مختلف اقتصادی با اشتغالپیشبینیشده هفت هزار و 140 نفر به ارزش تسهیلات 59 هزار و 223 میلیارد ریال موردبررسی و تأیید قرارگرفته که تاکنون یک هزار و 130 طرح موفق به دریافت هشت هزار و 403 میلیارد ریال تسهیلات از این محل شدند.
وی افزود: صدور مبلغ یکهزار و 49 میلیارد ریال اوراق تسویه خزانه از محل اعتبارات قانون بودجه سال 1400، تحقق 127درصدی درآمدهای عمومی نسبت به قانون بودجه سال 1400با رشد 6/74 نسبت به مدت مشابه سال قبل با پیگیریهای صورت گرفته توسط کارگروه درآمد و تجهیز منابع استان باجدیت در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران با تاکید بر این که دستگاههای اجرایی باید کارکنان مجرب خود را برای رایزنی با فعالان اقتصادی کشورهای مختلف به کار بگیرند، ادامه داد: با تمام توان موانع اداری را برای جلب رضایت فعالان اداری را برخواهیم داشت و به نوعی استان مازندران زیر پای سرمایه گذاران فرش قرمز پهن می کند.
به گزارش ایرنا، صنعت و تولید همواره در مازندران از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و 15 درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغالزایی مستقیم 80 هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد 461 واحد صنعتی در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، 139 واحد در بخش برق و الکترونیک، 115 واحد در بخش نساجی، 408 واحد در بخش محصولات شیمیایی، 216 واحد در بخش سلولزی، 530 واحد در بخش کانی غیرفلزی و 367 واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت سیزدهم در دست اجرا است.