جمعه 19 بهمن 1403

580 کیلومتر به آزادراه‌های کشور افزوده می‌شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
580 کیلومتر به آزادراه‌های کشور افزوده می‌شود

کرج - وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان دولت دوازدهم بالغ بر 580 کیلومتر آزادراه به آزادراه‌های کشور افزوده می‌شود.

کرج - وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان دولت دوازدهم بالغ بر 580 کیلومتر آزادراه به آزادراه‌های کشور افزوده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی پیش از ظهر سه شنبه در مراسم افتتاح خط قطار برقی کرج - هشتگرد که با حضور رئیس جمهور همراه بود، اظهار کرد: امروز یکی از وعده‌های مهم دولت عملیاتی شد و مردم از این خدمت بزرگ بهره مند می‌شوند.

وی در ادامه عنوان کرد: اینکه ما در این اقدامات حمل و نقل را از خودرو محوری به ریل محوری انتقال بدهیم اقدامی بزرگ است که در دولت تدبیر و امید کار در این زمینه با اهتمام ویژه ای دنبال شده است.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تا پایان فعالیت دولت کنونی هزار و 500 کیلومتر ریل جدید به خطوط ریلی کشور افزوده خواهد شد که مشتمل بر خطوط جدید و همچنین خط دومی است که برای بالا بردن راندمان، ظرفیت و ایمنی است که در این قالب خطوط فرعی را برای اتصال به مراکز باری داریم که بخشی از آن همان خطوط حومه‌ای خواهند شد.

اسلامی اشاره کرد: از جمله اقدامات ریلی مدنظر تکمیل مسیر ریلی چهار خطه تهران - کرج و خط دوم کرج - قزوین است که کمک بزرگی به ما برای تردد می‌کند به گونه‌ای که در شمال اتوبان با مترو و در جنوب اتوبان با قطار ریلی به این مناطق سرویس می‌دهیم و معضل عظیم ترافیکی اتوبان کرج به ویژه در قسمت پل کردان برای عبورهای خودرویی و ترانزیتی حل می‌شود.

اسلامی در ادامه ضمن قدردانی از زحمات استاندار البرز برای پیشبرد پروژه‌های راه و کمک به حل مشکلات ترافیکی این استان، گفت: او مقتدرانه این امور را پیگیری کرده است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت پروژه کنارگذر جنوبی که بالغ بر 160 کیلومتر آزادراه از آبیک تا گرمسار است، عنوان کرد: این اقدام نقش مهمی در خروج بار بزرگ ترافیک از اتوبان کرج - تهران دارد.

وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: تا پایان دولت دوازدهم بالغ بر 580 کیلومتر آزادراه به آزادراه‌های کشور افزوده می‌شود.

اسلامی در ادامه عنوان کرد: ادامه پروژه آزادراهی همت نیز اقدامی مهم است و در کنار پروژه بزرگراه شمالی شهر کرج را در حال اجرا داریم که توسط مدیریت شهری کرج در حال انجام است و ادامه همت از روی یک پل ساخته شده عبور خواهد کرد و به کمربند شمالی وصل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دو پروژه مهم راه در البرز از جمله ادامه همت و کمربند شمالی و از طرفی خطوط راه آهن و مترو بهترین توسعه‌های زیرساختی حمل و نقل در این استان است، گفت: با بهره برداری از این خطوط آسایش و کیفیت بخشی به زندگی مردم را در این منطقه را خواهیم داشت.