شنبه 10 آذر 1403

6 کاری که افراد "با اعتماد به نفس کم" دراینستاگرام می کنند!

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
6 کاری که افراد "با اعتماد به نفس کم" دراینستاگرام می کنند!

گروهی از محققین رفتار آنلاین، رفتار حدود دو هزار جوان در آمریکا را مورد مشاهده قرار داد.

در این مطلب اعمالی که نشان دهنده‌ی ناخشنودی و عدم اطمینان در پلتفرم‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام و... هستند عنوان شده است. اگر از کاربران معمولی شبکه‌های اجتماعی هستید؛ طبیعی است که برای بدست آوردن اخبار، تعامل با دوستان و به اشتراک گذاشتن بعضی از لحظات زندگی‌تان به یک سری سایت‌ها سر زده و از آن‌ها استفاده کنید. با اینکه ممکن است این کار سرگرم کننده بنظر برسد، اما تجربیات مثبتی را برای شما رقم نمی‌زند.

در حقیقت ممکن است هر بار که وارد یکی از این سایت‌ها می‌شوید اعتماد به نفس‌تان نزول پیدا کند. مطالعه‌ای که در یکی از دانشگاه‌های آمریکا در زمینه‌ی این موضوع انجام شد، به کشفیات نگران کننده‌ای دست یافته است. گروهی از محققین رفتار آنلاین، رفتار حدود دو هزار جوان در آمریکا را مورد مشاهده قرار داد. در این مطلب، ما قصد داریم اعمالی که نشان دهنده‌ی ناخشنودی و عدم اطمینان در پلتفرم‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام و... هستند را برای شما عنوان کنیم. با ما همراه باشید.

1. عکس سلفی عکس انداختن از خود مدتی می‌شود که به یک گرایش تبدیل شده و البته مشکلی با این قضیه وجود ندارد؛ شرایط وقتی نا‌سالم می‌شوند که هر فرد به طور منظم از خودش در جا‌های مختلف سلفی آپلود می‌کند. اگر این سلفی‌ها خیلی شبیه به هم هستند، سخت نیست که تشخیص داد این فرد مشکل اعتماد به نفس دارد.

2. گرایش‌ها بخش بزرگی از آسیب شناسی مربوط به شخصیت، تمایل افراد به پذیرفته شدن توسط گروهی خاص و همرنگ شدن با جماعتی، بدون فکر کردن به پیامد‌های احتمالی است. دلیل شرکت کردن یک سری افراد در چالش‌ها و ترند‌های بامزه در طول سال هم همین است. مشکل این است که برخی از آن‌ها می‌توانند سلامت روحی و یا فیزیکی فرد را دچار مشکل و صدمه کنند.

3. میلیون‌ها آشنای ناآشنا مفهوم دوستی در شبکه‌های اجتماعی کم کم تعریف شده، بطوریکه امروزه هر چه بیشتر فالوور داشته باشید محبوب‌تر بنظر می‌آیید، فالور‌هایی که نه می‌شناسید، نه می‌توانید چیزی از آن‌ها بخواهید و صرفا در طی زمان جمعشان کرده‌اید، تا یک عدد را مدام بزرگ‌تر کنید. در آخر کسانی که دوست داریم و دوستمان دارند فقط به تعداد انگشت‌های دست هستند.

4. منتشر کردن تقریبا همه چیز در نظر بخش بزرگی از مردم طبیعی است که هر کار روتین و روزانه را پست کنیم. مشکلی با تمایل به داشتن حافظه و خاطره‌ای خوب از لحظات شاد نیست، اما اگر شما بیشتر نگران نشان دادن آن بصورت روزانه به مردم هستید، پس احتمالا آنقدر که تظاهر می‌کنید به شما خوش نمی‌گذرد. عادی باشید و سعی کنید خودتان کسی باشید که لذت می‌برید.

5. خودنمایی این چیزی است که بیش‌تر سلبریتی‌ها به جوانان تحمیل کرده‌اند و، اما در واقعیت بیش‌تر نشان دهنده‌ی عزت نفس پایین است. افرادی که خیلی فکر می‌کنند داشتن اشیای گران قیمت نشان دهنده‌ی بزرگی است، خیلی شخصیت قوی‌ای ندارند. دنیای مصرف کننده‌ای که ما در آن زندگی می‌کنیم به ما می‌گوید که هر چه پولدار‌تر باشیم، بهتریم، اما حقیقت چیزی دور از اینهاست...

6. عکس از غذا نشان دادن هر کاری که در زندگی‌تان می‌کنید این حقیقت را منعکس می‌کند که شما 100 درصد برای خود‌تان زندگی نمی‌کنید و بیشتر بر این تمرکز دارید که دیگران راجع به شما چه فکر می‌کنند. اینکه یک عکس خوب از غذایتان برایتان لذت بخش‌تر باشد تا مزه‌ی آن، یعنی یک جای کار می‌لنگد!

منبع: دیجی رو

کانال عصر ایران در تلگرام اپلیکیشن عصر ایران