670 شرکت خلاق در کشور فعال است
قم - ایرنا - دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به روند توسعه شرکتهای نرم و خلاق گفت: 670 شرکت خلاق در سطح کشور فعال است.
سید محمدحسین سجادی روز چهارشنبه در نشست معرفی صنایع خلاق استان قم بیان کرد: صندوق صنایع فرهنگی سپهر برای ارائه تسهیلات به این شرکتها فعالشده و یک صندوق حمایتی هم تا پایان سال راهاندازی میشود.
وی اضافه کرد: باید بخشی از منابع 3 هزار میلیارد تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی در مسیر حمایت از شرکتهای خلاق قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: در تمام کشورهای متمدن جهان در مسیر توسعهیافتگی همزمان با توسعه فناوریهای سخت، فناوریهای نرم و خلاق را بهپیش بردهاند.
سجادی گفت: در نقشه جامع علمی کشور مبحث توسعه و رشد فناوریهای نرم و فرهنگی پیشبینیشده است.
وی تاکید کرد: تمرکز ویژه بر فناوریهای سخت در دورههای قبلی سبب شده تا توسعه فناوریهای نرم تا حدودی به حاشیه برود.
وی تصریح کرد: آن چیزی که سبب برتری کشورهای توسعهیافته در ابعاد مختلف بینالمللی شده توسعه فناوریهای نرم در کنار فناوریهای سخت بوده است.
سجادی گفت: فناوریهای نرم با تغییر در رفتار و منش انسان، جامعه را به توانمندهای بهتری در زیستبوم طبیعی و مراودات اجتماعی رهنمون میکند.
وی اظهار داشت: تغییرات نرم در کشورهای متمدن با استفاده از فناوریهای نرم انجام میشود که شبکههای اجتماعی از مصادیق بارز آن است.
وی گفت: اینکه یک ابزار مانند شبکههای اجتماعی رفتار و کنش جامعه را تغییر و هدایت کند از زمره فناوریهای نرم محسوب میشود.
وی اضافه کرد: تبدیل صنایع خلاق به گفتمان سازی اجتماعی و واسپاری فرآیندهای صنایع خلاق به فعالان بخش خصوصی و شرکتهای خلاق از رویکردهای اصلی فناوریهای نرم کشور است.
سجادی اظهار کرد: در حال حاضر شرکتهای خلاق کشور توسط 70 مبادی تعیینشده فناوریهای نرم معرفی و تایید میشوند درحالیکه در آینده نهچندان دور این مبادی حذف و بخش خصوصی و فعالان صنایع خلاق جایگزین آن خواهند شد.
وی تاکید کرد: با توسعه صنایع خلاق علاوه بر صدور و معرفی فرهنگ ایرانی و اسلامی، امکان ارزآوری و فروش ظرفیتهای فرهنگی با حفظ چارچوبهای فرهنگی مهیا میشود.
*س_برچسبها_س*