سه‌شنبه 25 شهریور 1404

87 درصد مردم استان مرکزی واکسن کرونا دریافت کردند / کاهش 34 درصدی موارد مثبت کرونا

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
87 درصد مردم استان مرکزی واکسن کرونا دریافت کردند / کاهش 34 درصدی موارد مثبت کرونا

اکرمی گفت: واکسیناسیون استان مرکزی در شرایط قابل قبول و از میانگین کشوری بالاتر است و 87 درصد مردم این استان تاکنون دز نخست واکسن کرونا را دریافت کردند و 53 درصد شهروندان این استان نیز نوبت دوم واکسن کووید 19 را دریافت کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ بهروز اکرمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی عصر امروز در نشست ستاد مدیریت کرونای استان مرکزی گفت: گزارش های رسمی حاکی از آن است که ویروس دلتا پلاس کرونا در برخی از کشورها شیوع تندی به خودگرفته و این مسئله موجی از نگرانی در ایران برای شروع موج جدید پدید آورده که اولا همه باید نسبت به تزریق واکسن توجه داشته باشند و دوما رعایت پروتکل های بهداشتی یک اصل مهم است.

وی افزود: در اغلب شهرستان های استان مرکزی یک کاهش محسوس را شاهد هستیم که ابتدا باید از مردم تشکر کنیم و دوما باید نسبت به رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی حساسیت داشته باشیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اظهار کرد: واکسیناسیون استان مرکزی در شرایط قابل قبول و از میانگین کشوری بالاتر است و 87 درصد مردم این استان تاکنون دز نخست واکسن کرونا را دریافت کردند و 53 درصد شهروندان این استان نیز نوبت دوم واکسن کووید 19 را دریافت کرده‌اند.

وی ادامه داد: لازم است برای رسیدن به وضعیت مطلوب هدفگذاری 95 درصدی واکسیناسیون شهرستان‌ها در دستور کار فرمانداران و روسای شبکه‌های بهداشت شهرستان‌ها قرار گیرد و سه فرماندار و سه رئیس شبکه بهداشت شهرستان‌هایی که تا هفته آینده 95 درصد مردم شهرستان‌های تحت مسئولیت آنان، علیه بیماری کووید 19 واکسینه شوند در نشست شورای اداری و ستاد مدیریت کرونا مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت طرح شهید سلیمانی می تواند هدفگذاری 95 درصدی در استان را محقق کند و لذا امیدواریم با بهره‌گیری از این طرح موثر و راهگشا استان مرکزی بتواند مقام نخست واکسیناسیون 95 درصدی علیه این بیماری را در کشور به خود اختصاص دهد.

وی گفت: نیازمند تشکیل یک مرکز مشاوره برای اقناع سازی برخی از افراد که تاکنون واکسن دریافت نکرده اند داریم که باید توسط مراکز درمانی و درمانی پیگیری شود.

اکرمی با اشاره به اثرگذاری واکسن کرونا در کاهش مرگ و میر بیان کرد: متاسفانه بر اساس اطلاعات و گزارشات موجود بیشتر افرادی که بر اثر کرونا جان خود را از دست می دهند افرادی هستند که واکسن بیماری کووید 19 را دریافت نکرده‌اند و امید است تزریق واکسن در دستور کار همه شهروندان قرار گیرد تا آسیب های بیماری کاهش یابد.

وی افزود: در استان مرکزی کاهش 34 درصدی موارد مثبت کرونا را شاهد هستیم و همچنین تعداد موارد مثبت این ویروس از 2 هزار و 886 مورد در هفته چهارم مهرماه به یک هزار و 891 مورد در هفته نخست آبان ماه کاهش یافته است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: در گذشته هم اعلام شد که بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در استان مرکزی بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا انجام می شود و مصوبات این ستاد ملاک بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها است و ابلاعیه های وزارتخانه ای مبنا نیست.

وی خاطر نشان کرد: برگزاری آیین 13 آبان نیز در استان مرکزی با توجه به رنگبندی کرونایی به شکل تجمع در فضایی باز و با رعایت پروتکل ها بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا کشور انجام می‌شود.

انتهای پیام /