پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

900 هزار نفر روستایی از آب آشامیدنی سالم بهره‌مند می‌شوند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
900 هزار نفر روستایی از آب آشامیدنی سالم بهره‌مند می‌شوند

سمنان - ایرنا - مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: یکی از اهداف وزارت نیرو بهره‌مندی 900 هزار نفر دیگر از جمعیت روستایی کشور از آب آشامیدنی سالم تا پایان امسال است.

حمیدرضا جانباز روز سه‌شنبه در حاشیه افتتاح تصفیه‌خانه و شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهمیرزاد استان سمنان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: هدف گذاری وزارت نیرو بهره مندی بیش از 10 میلیون نفر از روستاییان از نعمت آب آشامیدنی سالم تا پایان دولت تدبیر و امید است.

وی ادامه داد: ارتقاء تاب‌آوری تاسیسات و برنامه مدیریت مصرف با ایجاد شبکه‌های هوشمند توزیع به منظور آمادگی برای پیک مصرف تابستان سال آینده و کاهش مشکلات ناشی از آن از دیگر اهداف مهم وزارت نیرو است.

وی با اشاره به شیوع کرونا و افزایش مصرف آب توسط عموم مردم بیان کرد: افزایش مصرف آب در برخی از مراکز استان‌های کشور به 45 درصد رسید.

جانباز تاکید کرد: با توجه به شیوع کرونا، به طور متوسط میزان مصرف آب 17 درصد افزایش یافت که این امر اهمیت ارتقای بهره‌وری و تاب‌آوری تاسیسات آب‌رسانی را دوچندان می‌کند.

وی با اشاره به هفته شانزدهم پویش "الف - ب ایران" بیان کرد: افتتاح تصفیه‌خانه و شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهمیرزاد و آبرسانی به 19 روستای استان سمنان با اعتبار 273 میلیارد ریال در این هفته رقم خورد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: بازچرخانی آب در قالب اجرای شبکه‌های جمع‌آوری و احداث تصفیه‌خانه‌های مدرن راهبرد وزارت نیرو در استان سمنان است.

وی تصریح کرد: تصفیه‌خانه و شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهمیرزاد یکی از مدرن‌ترین تصفیه‌خانه‌هایی است که با استانداردهای جهانی طراحی شده و بخش عمده تجهیزات مورد استفاده این تصفیه‌خانه تولید داخل است.

جانباز با بیان اینکه امکان حذف ازت و فسفر در تصفیه‌خانه فاضلاب شهمیرزاد فراهم است، خاطر نشان کرد: پساب تولیدی با کیفیت بسیار بالا در اختیار بخش پایین دست قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه جمعیت تحت پوشش شبکه فاضلاب در استان سمنان 31 درصد و پایین تر از میانگین کشوری است، افزود: با حمایت مسوولان این استان و مشارکت مردم، برنامه‌ریزی‌ها برای رسیدن این شاخص به بیش از 50 درصد محقق شدنی است.

جانباز یادآور شد: مشترکان استان سمنان به ویژه شهرستان مهدیشهر هر چه سریع‌تر نسبت به اتصال انشعابات فاضلاب اقدام کنند و تمهیداتی را مقامات استانی و محلی برای تسهیل کار مردم اتخاذ کنند.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: با توجه به کیفیت بالای پساب‌های تولیدی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در استان سمنان، هرچه سریع‌تر نحوه بهره گیری از پساب تعیین تکلیف شود.

آیین افتتاح 273 میلیارد ریال طرح‌های آب و فاضلاب استان سمنان در قالب پویش "الف - ب - ایران" روز سه شنبه با حضور حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، منوچهر فخری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و جمعی از مسوولان استانی برگزار شد.

230 میلیارد ریال برای افتتاح طرح تصفیه خانه فاضلاب در شهمیرزاد هزینه شد.

ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب شهمیرزاد چهار هزار و 500 متر مکعب در شبانه روز است و 18 هزار نفر جمعیت از مزایای اجرای این طرح برخوردار می‌شوند.

9 هزار متر طول شبکه جمع آوری فاضلاب و 3 هزار متر طول خط انتقال طرح تصفیه‌خانه فاضلاب شهمیرزاد است. اجرای طرح تصفیه‌خانه و شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهمیرزاد سال 92 آغاز شد.

گزارش تصویری مرتبط را  اینجا  ببینید.

*س_برچسب‌ها_س*