چهارشنبه 18 شهریور 1405

922 کیلوگرم مواد مخدر در گچساران کشف شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
922 کیلوگرم مواد مخدر در گچساران کشف شد

گچساران - ایرنا - فرماندار گچساران گفت:922 کیلوگرم انواع مواد مخدر با اجرای طرح‌های پاکسازی نقاط آلوده، سال گذشته در این شهرستان کشف و ضبط شد.

علیرضا اتابک روز سه شنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر گچساران افزود: این میزان مواد مخدر سال گذشته با اجرای طرح مبارزه با مواد مخدر در نقاط مختلف این شهرستان کشف و ضبط شد.

وی میزان کشفیات مواد مخدر در این شهرستان نسبت به مدت سال قبل بیش از70 درصد افزایش یافته گفت: 553 کیلو گرم مواد مخدر در سال 98 در این شهرستان کشف شد.

اتابک اظهار داشت: در این زمینه ماموران انتظامی سال گذشته 477 قاچاقچی، خرده فروش، معتاد را دستگیر کردند.

وی بیان کرد: تعداد قاچاقچی های دستگیر شده نسبت به سال 98 بیش از 31 درصد افزایش داشته است.

اتابک اظهار داشت: همچنین در این زمینه 121 دستگاه خودرو توقیف و 17باند مواد مخدر منهدم شد.

وی با بیان اینکه مواد مخدر مکشوفه شامل تریاک، هروئین، شیشه و حشیش بوده است افزود: مبارزه با این پدیده شوم به‌طور مستمر در این شهرستان ادامه دارد.

فرماندار گچساران گفت: پروتکل های بهداشتی در زمینه مبارزه با ویروس کرونا در کمپ های ترک اعتیاد این شهرستان رعایت شود.

وی تصریح کرد: مبارزه با مواد مخدر نیازمند همکاری، همراهی و هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی است.

اتابک کنترل راه‌های مواصلاتی، برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و مدیریتی را از مهم‌ترین برنامه‌های در دست اجرای این شهرستان درزمینه مبارزه با مواد مخدر در سال جاری اعلام کرد.

وی تصریح کرد: دستگاه های فرهنگی و اجرایی در راستای طرح های مشترک و موثر گام بردارندچرا که این مساله با تلاش یک دستگاه به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.

جانشین فرمانده انتظامی گچساران گفت:34 کیلو گرم انواع مواد مخدر امسال در این شهرستان کشف شد.

سرهنگ ارسلان خادمی افزود: میزان کشفیات مواد مخدر امسال در این شهرستان نسبت به مدت سال قبل بیش از100 درصد افزایش یافت.

وی اظهار داشت: همچنین در این زمینه 36 متهم دستگیر، هشت دستگاه خودرو توقیف و هشت باند مواد مخدر منهدم شد.

شهرستان 156 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*