سه‌شنبه 17 شهریور 1405

923 واحد صنفی استان مرکزی مهر و موم شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
923 واحد صنفی استان مرکزی مهر و موم شد

اراک - ایرنا - مسئول کمیته پایش واحدهای صنفی در شرایط کرونایی سازمان صمت استان مرکزی گفت: 923 واحد صنفی در نقاط مختلف این استان به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی مهر و موم شد.

جعفر اصغری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این واحدهای صنفی از گروه‌های شغلی 2، سه و چهار بوده‌اند که به دلیل نادیده گرفتن دستورالعمل‌های ستاد کرونا استان مهر و موم شدند.

وی ادامه داد: محدودیت‌های کرونایی در استان مرکزی با آغاز موج چهار شیوع کرونا در استان از 15 فروردین آغاز شد و روزانه 13 تیم تخصصی از سازمان صمت استان فعالیت واحدهای صنفی را مورد ارزیابی قرار می‌دهند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، بر اساس قانون برخورد می‌شود.

مسئول کمیته پایش واحدهای صنفی سازمان صمت استان مرکزی اظهار داشت: در مجموع 17 هزار و 205 واحد صنفی استان از 15 فروردین تا کنون مورد بررسی قرار گرفتند که به هفت هزار و 920 واحد اخطار داده شد و 923 واحد صنفی نیز مهر و موم شد.

اصغری بیان کرد: از مجموع 17 هزار و 205 مورد بازرسی صنفی در استان مرکزی 11 هزار و 30 مورد در اراک انجام شده که 542 واحد صنفی نیز مهر و موم شدند.

65 هزار واحد صنفی در قالب 47 اتحادیه در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س*