شنبه 11 اسفند 1403

94درصد روستاهای خلخال دارای گاز هستند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
94درصد روستاهای خلخال دارای گاز هستند

اردبیل_ایرنا_ فرماندار خلخال با بیان اینکه 94 درصد روستاهای این شهرستان دارای گاز هستند، گفت: با اجرا و تکمیل طرح‌های گازرسانی روستاهای باقیمانده، شاخص بهره‌برداری از گاز به بالای 95درصد خواهد رسید.

به گزارش ایرنا، فریدون بابایی روز یکشنبه در جریان بازدید از عملیات گازرسانی به روستای تیل از توابع بخش شاهرود خلخال با اشاره به در حال اجرا بودن 12 پروژه گازرسانی روسانی در مناطق مختلف این شهرستان افزود: طرح‌های گازرسانی در بخش خورش رستم و در مسیر روستاهای برندق، نساز، پشگمان، گلوجه، سفید آباد، سجهرود، جعفرآباد و زاویه جعفرآباد در حال تکمیل بوده و 500 متر از خط اصلی روستای برندق نیز در حال انجام است.

وی بیان کرد: روستای تیل یکی از روستاهای پرجمعیت و کوهستانی این شهرستان است که به سبب صعب العبور بودن و اهمیت زندگی اهالی تا قبل از فصل سرما عملیات اجرایی علمک‌گذاری گاز آن به پایان می‌رسد.

فرماندار خلخال اضافه کرد: ایستگاه جدید تقلیل فشار در روستاهای برندق و نساز احداث شده و عملک‌گذاری در روستای تیل به لحاظ نیاز اهالی در یک پیمان سه ماهه قابل انجام بوده و پیمانکار مکلف به اجرای قرارداد منعقده است.

بابایی گفت: مطالعات و طراحی پروژه‌های گزارسانی در روستاهای گلوزان، الکش، چملوگبین، کهل دشت، کهل واقع در بخش شاهرود این شهرستان در دست اجرا بوده و از تهران پیگیر تامین اعتبارات و تسریع در اتمام مطالعات هستیم.

سید موسی کریم‌پور رییس شرکت گاز خلخال نیز گفت: در حال حاضر 94 درصد از جمعیت روستایی این شهرستان از گاز طبیعی بهره‌مند بوده و تنها 6 درصد روستاها فاقد بهره مندی از گاز طبیعی هستند.

وی با اشاره به سختی عملیات گازرسانی در مناطق صعب العبور، کوهستانی و سردسیر خلخال بیان کرد: کمبود نیروی انسانی و سختی شرایط کار در این مناطق موجب طولانی شدن زمان اجرای کار برای شبکه اصلی و داخلی شده است.

رییس شرکت گاز خلخال گفت: روستای تیل یکی از روستاهای با ضریب جمعیتی بالا و بیش از 100خانوار بوده و گازرسانی به آن از سال 96 شروع شده و در سال 98شبکه‌گذاری اصلی داخل روستا و شبکه داخلی انجام شده است.

وی اظهار کرد: به میمنت عید سعید غدیر عملیات علمک‌گذاری به تعداد بیش از 140 علمک آغاز و با پیگیری روزانه و نظارت مستمر بر پیمانکار تا دو ماه آینده اهالی این روستا از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

کریم‌پورگفت: برای اجرای عملیات خطر انتقال وشبکه‌گذاری گاز در روستای تیل از توابع بخش شاهرود بیش از 50 میلیارد ریال و برای گازرسانی به روستای گاودول از توابع بخش مرکزی خلخال که در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید بیش از 20 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

رئیس شرکت گاز خلخال گفت: گازرسانی در روستاهای مرجین و سوسهاب که جزو مناطق سردسیر هستند از اولویت برخوردار بوده و در روستاهای مرجین و خللر گیلوان به تعداد بیش از 100 خانوار از نعمت گاز برخوردار می‌شوند.

کریم‌پور از آغاز فاز دوم گازرسانی به روستای پرجمعیت برندق در بخش خورش رستم خلخال خبر داد و گفت: تلاش مجموعه گاز شهرستان و گاز استان توجه به مناطق محروم و کم برخوردار از نعمت گاز است.

خلخال در جنوب اردبیل واقع است.

*س_برچسب‌ها_س*
94درصد روستاهای خلخال دارای گاز هستند 2