پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

95 مورد جدید ابتلا به کرونا در استان سمنان شناسایی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
95 مورد جدید ابتلا به کرونا در استان سمنان شناسایی شد

سمنان - ایرنا - 95 مورد قطعی ابتلا به ویروس کرونا در استان سمنان از ظهر دوشنبه تا ظهر امروز سه‌شنبه شناسایی شد و مجموع آمار بیماران کووید 19 در این استان از ابتدا تا به امروز به 19 هزار و 387 نفر رسید.

به گزارش ایرنا، کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان سمنان شامگاه سه‌شنبه با ارائه آخرین آمار شیوع این ویروس در استان اعلام کرد: ویروس کرونا با احتساب پنج فوتی در 24 ساعت گذشته، از ظهر دوشنبه تا ظهر سه‌شنبه (هفدهم تا هجدهم آذر)، از زمان شیوع تاکنون منجر به فوت 802 بیمار در استان سمنان شد.

بنا بر این گزارش،250 نفر به دلیل ابتلا به ویروس کرونا اکنون در بیمارستان‌های استان سمنان بستری هستند و موارد بهبودی و ترخیص بیماران کووید 19 در مناطق تحت پوشش این دانشگاه به 6 هزار و 405 نفر رسید و 13 هزار و 190 نفر به صورت سرپایی در کل استان سمنان درمان شدند.

در این گزارش آمده که در 24 ساعت گذشته، 28 بیمار بهبود یافته و از بیمارستان‌ها ترخیص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان نیز گفت: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون 14 هزار و 294 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده اند و در 24 ساعت گذشته (از 17 الی 18 آذر ماه سال جاری) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 21 بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید19 در شهرستان تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی بستری شدند.

نوید دانایی گفت: مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به چهار هزار و 2 نفر رسیده است و 10 هزار و 292 بیمار نیز به صورت سرپایی شناسایی شدند.

وی ادامه داد: مجموع موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید19 به 3 هزار و 339 نفر رسید و از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون 588 نفر جان خود را از دست دادند.

شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر، سرخه، دامغان، گرمسار و آرادان تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان هستند.

*س_برچسب‌ها_س*