چهارشنبه 1 اسفند 1403

آبیاری فضای سبز تهران با پساب، 2 برابر می‌شود

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
آبیاری فضای سبز تهران با پساب، 2 برابر می‌شود

برای آبیاری فضای سبز شهر از پساب استفاده می کنیم تا شاهد فرونشست زمین در جنوب شرق تهران (دشت ورامین) و خصوصا در مناطق 18 و 19 نباشیم.

مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهرداری تهران با بیان اینکه پساب مورد استفاده در تهران 7 میلیون متر مکعب بود، گفت: براساس بررسی ها 7 میلیون متر مکعب دیگر به این میزان اضافه شده و پساب مورد استفاده در تهران به 14 میلیون متر مکعب خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، استفاده از پساب تصفیه شده فاضلاب شهری به جای منابع آب های زیرزمینی برای آبیاری فضای سبز شهر تهران، راهکاری منطقی برای حفظ ذخایر ارزشمند آب های زیرزمینی و جلوگیری از فرونشست زمین است.

علی محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران درباره طرح استفاده از پساب تصفیه شده برای آبیاری فضاهای سبز شهر تهران گفت: براساس تفاهم نامه ای که با وزارت نیرو امضا شده، میزان استفاده از منابع آب های زیرزمینی برای آبیاری فضای سبز در تهران تا سال 1410 به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند، تا ان‌شاءالله بتوانیم به طور صد درصد برای آبیاری فضای سبز پایتخت از پساب استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با تاکید بر اینکه به مرور در حال خارج کردن چاه ها از چرخه آبیاری فضای سبز هستیم، بیان کرد: برای آبیاری فضای سبز شهر از پساب استفاده می کنیم تا شاهد فرونشست زمین در جنوب شرق تهران (دشت ورامین) و خصوصا در مناطق 18 و 19 نباشیم.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، مختاری با بیان اینکه پساب مورد استفاده در تهران 7 میلیون متر مکعب بود، افزود: براساس بررسی ها 7 میلیون متر مکعب دیگر به این میزان اضافه شده و پساب مورد استفاده در تهران به 14 میلیون متر مکعب خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: 50 چالش حوزه آب و خاک کشور فرونشست 2متری و بحران تامین مواد غذایی با خشک‌شدن زاینده‌رود نماینده سمیرم: مشکلات کنونی استان اصفهان نتیجه انتقال آب به 700 کیلومتر آن سوتر است لینک کوتاه: asriran.com/003QEN