آخرین آمار فوتیها و مبتلایان کرونا | 19 نفر جان باختند
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در طول 24 ساعت گذشته، 19 نفر از بیماران کووید19 در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری، به 145 هزار و 91 رسید.
بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز 29 اسفند ماه 1401 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 942 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی و 454 نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران کووید19 در کشور به 7 میلیون و 580 هزار و 858 نفر رسید.
متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 19 نفر از بیماران کووید19 در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به 145 هزار و 91 رسید.
تا کنون هفت میلیون 342 هزار و 490 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. 542 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون 55 میلیون و 633 هزار و 560 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 10 شهرستان وضعیت قرمز، 33 شهر در وضعیت نارنجی، 198 شهر در وضعیت زرد و 207 شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
منبع: تازه نیوز هم اکنون دیگران می خوانند-
طغیان دوباره کرونا در ایران | روبوسی و دست دادن ممنوع!
-
افزایش 27درصدی حداقل دستمزدکارگران در 1402 / افزایش یک میلیونی حقوق کارگران / جزییات مصوبه شورای کار
-
قاب قدیمی از خانواده هاشمی رفسنجانی
-
سرقت یک گونی پسته از آجیلفروشی توسط یک زن + فیلم
-
بنرهای حجاب در مشهد جنجالبرانگیز شد + عکس
-
خبرخوش برای جاماندگان سهام عدالت | بازنشستگان هم سهام میگیرند
-
تاختوتاز طلا در بازار | سکه گران شد، طلا مشتریان را نقرهداغ کرد + جدول