شنبه 11 اسفند 1403

آخرین وضعیت دیاباته در تمرین پرسپولیس

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
آخرین وضعیت دیاباته در تمرین پرسپولیس

تیم فوتبال پرسپولیس بدون بازیکن مصدوم روز جمعه به مصاف ذوب‌آهن می‌رود.

تیم فوتبال پرسپولیس بدون بازیکن مصدوم روز جمعه به مصاف ذوب‌آهن می‌رود.

به گزارش عرشه آنلاین، تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین امروز (سه‌شنبه) را در هوای آلوده تهران و بدون بازیکن مصدوم پشت سر گذاشت. سرخپوشان پایتخت امروز از ساعت 11:30 در ورزشگاه شهید کاظمی به تمرین پرداختند.

بازیکنان ابتدا در سالن بدنسازی حضور یافتند و حدود 25 دقیقه زیر نظر مربی بدنساز تیم به انجام کارهای کششی و نرمشی پرداختند و پس از آن، وارد زمین چمن شدند.

پاسکاری‌های کوتاه و ترکیبی به اجرا در آمد و در ادامه، بازیکنان باید در فضای کوچکی از زمین و در نبردهای تن به تن، از بازیکن مقابل خود عبور کرده و توپ را به گل تبدیل می‌کردند که در این بخش، دو تیم قرمز و سفید با هم به رقابت پرداختند و کری خوانی جالب توجهی هم بین آنها وجود داشت.

قسمت پایانی تمرین هم فوتبال درون تیمی بود که زیر نظر کادر فنی انجام شد و با انتقال نکات فنی به بازیکنان همراه بود.

شیخ دیاباته امروز در تمام بخش‌های تمرین حاضر بود و بدون مشکل تمرین کرد. سایر بازیکنان هم با آمادگی کامل در اختیار کادر فنی بودند و تیم بازیکن مصدومی ندارد.

تمرین امروز 80 دقیقه به طول انجامید و پس از آن، بازیکنان بدن‌ها را سرد و راهی رختکن شدند.

تیم فوتبال پرسپولیس فردا (چهارشنبه) و پنجشنبه، دو جلسه تمرینی را انجام و بعد از آن برای بازی روز جمعه برابر ذوب‌آهن در ورزشگاه آزادی از هفته اول از دور برگشت بیست و دومین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) به اردو می‌رود. این دیدار روز جمعه ساعت 16:30 برگزار خواهد شد./ مشرق

هم اکنون دیگران می خوانند 27 دی 1401 - 16:14
آخرین وضعیت دیاباته در تمرین پرسپولیس 2