سه‌شنبه 5 فروردین 1404

آمریکا: کشتی‌های ایران را هدف قرار می دهیم + فیلم

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع

مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا ایران را برای هدف قرار دادن کشتی هایش تهدید کرد مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا ایران را برای هدف قرار دادن کشتی هایش تهدید کرد به گزارش عرشه آنلاین؛ مایکل والتز، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا تهدید کرد و گفت: «(درباره هدف قرار دادن کشتی‌ها) ما نه تنها حوثی‌ها را پاسخگو خواهیم کرد، بلکه ایران و حامیانش را نیز مسئول خواهیم دانست.

مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا ایران را برای هدف قرار دادن کشتی هایش تهدید کرد

به گزارش عرشه آنلاین؛ مایکل والتز، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا تهدید کرد و گفت: «(درباره هدف قرار دادن کشتی‌ها) ما نه تنها حوثی‌ها را پاسخگو خواهیم کرد، بلکه ایران و حامیانش را نیز مسئول خواهیم دانست.

اگر این بدان معنا باشد که کشتی‌هایی که ایران برای حمایت از حوثی‌ها و آموزش آنها مستقر کرده‌، هدف قرار گیرند، آن اهداف نیز روی میز خواهند بود...» ظاهراً کشتی‌های مورد ادعا بهشاد و ساویز هستند که غربی‌ها مدت‌هاست ادعا می‌کنند گرای کشتی‌ها را به حوثی‌ها می‌دهند. لفاظی‌های کامل این مقام ارشد آمریکایی را با زیرنویس فارسی می‌بینید و می‌شنوید.

منبع: تابناک --> هم اکنون دیگران می خوانند

بیشتر بخوانید