سه‌شنبه 4 دی 1403

آموزش مجازی بخش جدایی ناپذیر دانشگاه ها شده است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آموزش مجازی بخش جدایی ناپذیر دانشگاه ها شده است

سنندج - ایرنا - رییس دانشگاه کردستان گفت: آموزش مجازی، فرصتی را ایجاد کرده که در آینده و حتی پس از دوران کرونا، آموزش مجازی بخشی جدایی ناپذیر از آموزش دانشگاه‌ها باشد.

به گزارش ایرنا، رحمت صادقی روز شنبه در جشنواره "تدریس خلاق در آموزش عالی" که به مناسبت هفته معلم و سی‌امین سالگرد تاسیس دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: در این مدت همه همکاران تجربیات ارزنده‌ای کسب کرده و ایده‌ها و روش‌های خلاقانه‌ای برای خود پیدا کرده‌اند که به اشتراک گذاری آنها بی شک برای آیندگان مفید خواهد بود. وی با اشاره به اینکه آموزش مجازی مشکلات و چالش‌هایی دارد، اعلام کرد: می‌توان با بررسی و تحلیل این چالش‌ها تا حد ممکن آنها را کاهش داد و به ارتقای کیفیت آموزش کمک کرد. رییس دانشگاه کردستان، امتحان گرفتن، کلاس‌های دروس عملی و کارگاهی و آزمایشگاهی، عدم دسترسی برخی دانشجویان، کلاس‌های پرجمعیت و عدم برقراری ارتباط عاطفی بین دانشجو و استاد را از جمله چالش ها و مشکلات دانست و گفت: برای پشت سر گذاشتن این مشکلات و رفع چالشها نیازمند روش‌های خلاقانه و نوآورانه هستیم و با اشتراک گذاری و مستند سازی آنها آیندگان می‌توانند از آن بهره بگیرند. صادقی هدف از برگزاری این جشنواره به اشتراک گذاری تجربیات زیسته اساتید در رابطه با آموزش مجازی برشمرد و گفت: این تجربیات در نهایت به عنوان خروجی جشنواره تهیه و در اختیار همکاران قرار می‌گیرد. وی ابراز امیدواری کرد با حضور اساتید و ارائه تجربیات، این جشنواره و این رویداد ارزشمند به اهداف ترسیم شده خود دست پیدا کند. جشنواره تدریس خلاق در آموزش عالی به مناسبت هفته معلم و سی‌امین سالگرد تاسیس دانشگاه کردستان به صورت مجازی و با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار و اساتید طی سه روز تجربیات خود را در این رابطه ارائه و به اشتراک می‌گذارند.

دانشگاه کردستان در سال 1353 کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال 1370 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر 11 هزار و 200 دانشجو در 56 رشته کارشناسی، 114 رشته کارشناسی ارشد و 30 رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

*س_برچسب‌ها_س*