یک‌شنبه 2 شهریور 1404

آموزش و پرورش

آموزش و پرورش

وب‌گاه گسترش

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از برگزاری آزمون استخدامی دبیران و هنرآموزان تا پایان بهمن ماه خبر داد.

خبرگزاری مهر

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در آبان‌ماه امسال، یک موضوع حاکمیتی و حائز اهمیت ویژه برای نظام برنامه‌ریزی کشور است.

خبرگزاری تسنیم

مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی و دبیر دومین همایش مجمع ملی خیرین یاریگران زندگی از برگزاری این همایش در روز سه‌شنبه، 10 مهر 1403، در محل سالن شهیدان شکری خبر داد.

خبرگزاری مهر

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر از اجرای گام اول و دوم طرح ملی ماهر یا همان مهارت آموز هلال‌احمر در مدارس ابتدایی سراسر کشور خبر داد.

خبرگزاری دانشجو

نخستین نشست روزآمدسازی نقشه جامع علمی به همت شورای آینده نگاری فرهنگستان علوم با حضور مخبردزفولی و حجت الاسلام خسروپناه در محل فرهنگستان علوم برگزار شد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه عصر ایران

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر هیچ مدرسه‌ای وجود ندارد که به‌طور اختصاصی برای ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع افغانستانی تأسیس شده باشد. به عبارت دیگر، هیچ مدرسه دولتی ویژه‌ای برای این دانش‌آموزان وجود ندارد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: با حضور رییس جمهور نخستین جلسه شورای عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم فردا برگزار می شود.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

نخستین جلسه شورای عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم فردا با حضور رییس جمهور برگزار خواهد شد.

خبرگزاری تسنیم

وزیر کشور گفت: اگر می‌خواهیم آینده بهتری داشته باشیم باید آموزش و پرورش را در اولویت تعامل بین دستگاهی قرار دهیم.

خبرگزاری مهر

در شرایطی که روند بازنگری در وضعیت داوطلبان تأیید صلاحیت نشده سرعت نیافته؛ معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از برگزاری آزمون استخدامی دبیران و هنرآموزان تا پایان بهمن ماه خبر داد.

وب‌گاه خبر آنلاین

رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان گفت: دانش آموزان نخبه استان با اجرای طرح «شهاب» با مشارکت دبیران آموزش و پرورش شناسایی می شوند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی در این دیدار اظهار کرد: 44 درصد دانش آموزان وارد رشته علوم انسانی می‌شوند، 48 درصد سهم ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی است. در مقاطع ارشد و دکتری کمی متفاوت است و ورودی به رشته‌های علوم انسانی از رشته‌های پایه و مهندسی قابل توجه است. وی با اشاره به شورای تحول و ارتقای علوم انسانی بیان کرد: این...