پنج‌شنبه 8 آذر 1403

آچمز شدن مجری و کارشناس بی بی سی روی آنتن زنده

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
آچمز شدن مجری و کارشناس بی بی سی روی آنتن زنده

«محمدحسین جعفریان»، کارشناس امور افغانستان در واکنش به تلاش مجری و کارشناس بی‌بی‌سی برای متهم کردن ایران به اذیت‌وآزار اتباع افغانستانی در ایران با پاسخ‌های منطقی خود آنها را به چالش کشید.

به گزارش مشرق، راننده یک خودروی حامل مهاجران غیرقانونی افغانستانی در یزد که به هشدار پلیس برای توقف اعتنا نکرده بود با شلیک پلیس به لاستیک خودرویش مواجه شد که پس از طی مسافتی این خودرو آتش گرفت و سه نفر از مهاجران غیرقانونی جان باختند.

این حادثه به سوژه بی بی سی فارسی تبدیل شد و مریم سما عضو مجلس نمایندگان افغانستان و محمدحسین جعفریان کارشناس ارشد مسائل افغانستان درباره آن به اظهارنظر پرداختند. مجری بی بی سی فارسی که دائم به حرف‌های جعفریان وارد می‌شد و نمی‌گذاشت وی حرف خود را به پایان ببرد با اعتراض این کارشناس مواجه شد.

بیشتر بخوانید:

*س_تیتر های سراسر تحریف بی‌بی‌سی + عکس_س* *س_بی‌بی‌سی اصل خبر را تغییر داد!+ عکس_س*

وی در بخشی از این گفت و گو در پاسخ به اظهارات این نماینده افغانستانی گفت: «من سوال می پرسم که چرا این حساسیت را نسبت به 107 کشته اتباع افغانستانی در این کشور به دست آمریکائی‌ها ندارید؟ اما این موضوع تا این حد برایتان جذاب است؟ دائما از دولت ایران انتظار همراهی و همدلی دارید اما یک کلام از دولت خود حرفی نمی زنید؟ آنجا مرز است یا خانه خاله که هر موقع دلشان خواست بیایند و هر موقع خواست بروند؟»

در اینجا مجری برنامه صحبتهای جعفریان را قطع می کند که جعفریان در واکنش به این اقدام مجری می گوید: «بگذارید مسئله روشن بشود نه اینکه به نتیجه دلخواهتان برسید، شما هیچ وقت صحبتهای خانم سما را قطع نمی‌کنید اما خیلی علاقه‌مندید حرف من را درست در جایی که می خواهد به نتیجه برسد قطع کنید. این یک نیرنگ رسانه ای است.»

عضو مجلس نمایندگان افغانستان در ادامه از جورج فلوید سیاه پوستی که توسط پلیس مینیاپولیس در ایالت مینه سوتای آمریکا کشته شد، یاد کرد و گفت جورج فلویدها در نزدیک ایران هم هستند که این حرف وی با پاسخ جالب جعفریان همراه شد.

وی خطاب به عضو مجلس نمایندگان افغانستان گفت: «خانم سما! جورج فلوید قاچاقی وارد یک کشور نشده بود، سه میلیون هموطنش در ایران ساکن نبودند، شما دقت کنید! ما با یک حکومت در افغانستان مواجه ایم یا یک فرقه؟! تمام مرزهای شما خالی است، هیچ پاسگاه مرزی شما نیرویی ندارد، تا به حال یک قاچاقچی که مهاجر غیر قانونی افغانستانی به ایران می آورد در آن سوی مرز دستگیر نشده، گفته اید پول ساخت پاسگاه مرزی نداریم و ایران بیش ار 100 پاسگاه مرزی برایتان ساخته است، تمام این پاسگاهها سال 97 تخلیه شده است، چرا؟ ایران چکار باید بکند؟ یک میلیارد دلار در سال فقط هزینه تحصیل دانش آموزان افغانستانی را پرداخت می کند، بیماری کرونا در افغانستان بیداد می کند و مسئولان این کشور مستاصل و عاجز شده اند، اما بیماران افغانستانی در ایران رایگان درمان می شوند. یک چوپان ایرانی به اشتباه وارد خاک ترکمنستان شده 9 سال است در آنجا زندانی است، بنده یک‌بار بدون ویزا وارد خاک افغانستان شدم دادگاه شما 14 سال برای من حکم حبس داد، بنابر این اظهارات شما بیشتر شبیه شوخی است».

منبع: کیهان