دوشنبه 5 خرداد 1404

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

خبرگزاری دانشجو

به گزارش خبرگزاری دانشجو، کشور‌های بلاروس، چین، ایران، نیکاراگوئه، روسیه، سوریه، زیمبابوه و ونزوئلا در بیانیه‌ای مشترک در مورد بند ج 6 دستور کار «موافقت‌نامه پادمان ان‌پی‌تی با جمهوری اسلامی ایران» اعلام کردند که پیش‌نویس قطعنامه با هدف سوء‌استفاده از وقفه موقت در همکاری بین ایران وآژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بدون توجه به تعاملات اخیر بین مدیرکل و مقامات ایرانی است. این بیانیه پیش...

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: 8 کشور عضو آژانس ضمن انتقاد از سیاسی‌کاری غرب در شورای حکام، اعلام کردند پیش‌نویس قطعنامه ارائه‌شده توسط تروئیکای اروپایی با هدف سوء‌استفاده از وقفه موقت در همکاری بین ایران وآژانس بین‌المللی انرژی اتمی و بدون توجه به تعاملات اخیر بین مدیرکل و مقامات ایرانی است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: بلاروس، چین، ایران، نیکاراگوئه، روسیه، سوریه، زیمبابوه و ونزوئلا در بیانیه‌ای مشترک در واکنش به قطعنامه سه کشور اروپایی علیه ایران در شورای حکام آژانس تاکید کردند که این مسئله فراتر از هنجارهای احتمالی رویده و آداب دیپلماتیک است.

وب‌گاه مشرق نیوز

رژیم اشغالگر قدس به‌عنوان اصلی‌ترین تهدید و منشا ترور و خشونت در منطقه غرب آسیا، دارای سلاح هسته‌ای بوده و البته هیچ‌گاه از سوی ایندیپندنت و دیگر رسانه‌های غربی بابت این موضوع مورد شماتت قرار نمی‌گیرد!

خبرگزاری تسنیم

رژیم اشغالگر قدس به‌عنوان اصلی‌ترین تهدید و منشا ترور و خشونت در منطقه غرب آسیا، دارای سلاح هسته‌ای بوده و البته هیچ‌گاه از سوی ایندیپندنت و دیگر رسانه‌های غربی بابت این موضوع مورد شماتت قرار نمی‌گیرد!

وب‌گاه دنیای اقتصاد

قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان، علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان، در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که از ایران می‌خواهد همکاری با این نهاد بین‌المللی را افزایش دهد. شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که از ایران می‌خواهد همکاری با این نهاد بین‌المللی را افزایش دهد. خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌ها نوشته این قطعنامه همچنین از ایران خواسته تصمیم خود در لغو انتصاب بازرس‌های باتجربه...

وب‌گاه عصر ایران

قطعنامه پیشنهادی اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران با 20 رأی موافق، 2 أی مخالف و 12 رأی ممتنع در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان، علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان، در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد.

وب‌گاه الف

سفیر ایالات متحده آمریکا در وین با تکرار ادعاها درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان و حمایت از پیش‌نویس قطعنامه غیرسازنده سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان علیه ایران در نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ادعا کرد که پنجره فرصت برای تغییر مسیر ایران همچنان باز است

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سفیر ایالات متحده آمریکا در وین با تکرار ادعاها درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان و حمایت از قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان علیه ایران در نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ادعا کرد که پنجره فرصت برای تغییر مسیر ایران همچنان باز است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سفیر ایالات متحده آمریکا در وین با تکرار ادعاها درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان و حمایت از قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان علیه ایران در نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ادعا کرد که پنجره فرصت برای تغییر مسیر ایران همچنان باز است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: نماینده دائم اتحادیه اروپا نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، ضمن نادیده گرفتن سطح همکاری‌ها و تعاملات میان ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ادعاهای سیاسی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان را تکرار کرد و مدعی شد تهران در اجرای قطعنامه‌های شورای حکام برای حل‌وفصل مسائل ادعایی پادمانی قصور کرده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: کشورهای موسوم به گروه همفکر در آستانه رای‌گیری شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با صدور بیانیه‌ای مشترک، تصویب قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را در سایه تعاملات ایران و آژانس برای حل‌وفصل مسائل باقی‌مانده، اشتباه محاسباتی خواندند.

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سفیر پیشین ایران در چین گفت: فشار سه کشور اروپایی در شورای حکام با همراهی آمریکا برای صدور قطعنامه علیه ایران به خاطر اهداف سیاسی است که این کشورها تحت پوشش موضوع هسته‌ای ایران و برجام دنبال می‌کنند و یک پوشش است.