آیت الله شاهچراغی: مفسد به دین و ملت ضربه می زند
ایرنا_سمنان - نماینده ولی فقیه در استان سمنان با باین این که، مفسد به دین، نظام و ملت ضربه میزند، گفت: مقابله با فساد وظیفه همه مردم و مسوولان است.
آیت الله سید محمد شاهچراغی در خطبه های نماز جمعه این هفته سمنان در مصلای این شهر افزود: ویروس فساد بدتر و خطرناک تر از کرونا است و کشور ما دچار 2 ویروس کرونا و فساد است با این تفاوت که آسیب کرونا را می توان با بهداشت کنترل کرد اما کنترل فساد سختتر است.
وی با اشاره به دفاع مقدس و مجاهدت هایی بسیاری که برای استقرار نظام اسلامی کشیده شده، گفت: چگونه ملتی که هشت سال از کشور با کمترین تجهیزات به خوبی دفاع کرد، اکنون نمی تواند مشکلات گرانی را حل کند، مسوولان و نمایندگان مجلس به فکر مردم باشند تا از این وضعیت دشوار عبور کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان از کسانی که خواهان مذاکره با آمریکا هستند انتقاد کرد و گفت: برخی با نامه نگاری خودشان را به آب و آتش می زنند که باب مذاکره با شیطان بزرگ را باز کنند اما مردم مذاکره با آمریکا را تحمل نمی کنند.
وی افزود: برخی سران اروپا که متحد آمریکا هستند، از آینده آمریکا خوشبین نیستند، اما در کشور ما برخی هنوز معتقدند که توسعه و آبادانی کشور با کرنش به آمریکا ممکن است.
شاهچراغی اظهار داشت: نباید تفرقه در بین مسلمانان ایجاد شود، در احادیث زیادی بر مقابله با تفرقه افکن تاکید شده، برخی از آن ها در قالب خیرخواهی وارد عمل می شوند.
خطیب جمعه سمنان میلاد امام هشتم (ع) را گرامی داشت و گفت: این امام به تقوا در تمام امور، اخلاق اسلامی، و رفتار زیبا با مردم تاکید داشته و آن ها را برای بسیاری از مشکلات راهگشا ذکر کرده اند.
*س_برچسبها_س*