شنبه 22 شهریور 1404

آیفون 14 مجوز رجیستری و واردات ندارد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
آیفون 14 مجوز رجیستری و واردات ندارد

دبیر انجمن واردکنندگان موبایل تبلت و لوازم جانبی کشور گفت: برای واردات آیفون 14 تاکنون هیچ مجوزی از نهادهای متولی واردات دریافت نشده است و بنابراین آیفون 14 مجوز رجیستری و واردات ندارد.

به گزارش مشرق، مهدی عبقری دبیر انجمن واردکنندگان موبایل تبلت و لوازم جانبی کشور در خصوص پیش بینی اعتبار در بودجه 1402 برای گوشی‌های بالای 600 دلار بودجه سال آینده اظهار کرد: بسیاری از گوشی‌های موجود در بازار قیمت بالای 600 دلار دارند که برخی از آنها شامل برند اپل یا آیفون است اما برای واردات آیفون 14 تاکنون هیچ مجوزی از نهادهای متولی واردات دریافت نشده است و بنابراین آیفون 14 مجوز رجیستری و واردات ندارد.

وی درباره احتمال صدور مجوز برای واردات این گوشی‌های تلفن همراه گفت: به نظر می‌رسد که واردات آیفون 14 باز نخواهد شد همچنین افزایش نرخ ارز تاکنون تأثیری بر واردات گوشی‌های کمتر از 600 دلار نداشته است.

دبیر انجمن واردکنندگان موبایل تبلت و لوازم جانبی کشور گوشی‌های ارزان‌تر از 600 دلار را 90 درصد گوشی‌های تلفن همراه مصرفی در کشور معرفی کرد و ادامه داد: ارز نیمایی برای واردات این گوشی‌های پرمصرف تأمین شده و تاکنون هیچ‌گونه مشکلی در این زمینه نداشتیم، اما باید منتظر بمانیم که رویه تأمین ارز نیمایی از محل بانکی یا غیربانکی مشخص شود تا بتوان درباره تأثیر افزایش نرخ اظهار نظر کرد.

عبقری با تاکید بر اینکه تاکنون مشکلی در زمینه واردات تلفن همراه با ارز نیمایی وجود نداشته است، تصریح کرد: با توجه به اینکه ارزبری تلفن همراه بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی مشخص شده است، بیشترین ارز مصرفی برای گوشی تلفن همراه یوآن چین یا یورو برای واردات از کشور کره را شامل می‌شود.

منبع: ایمنا