آیین افتتاح اولین عاملیت صندوق امداد ولایت کشور در شهر ری / 50 درصد مراکز نیکوکاری استان تهران در جوار مساجد فعالیت میکنند
آیین افتتاح اولین عاملیت صندوق امداد ولایت و هفت خانه امداد با حضور مدیران و مسئولان کشوری و استانی در در شهر ری برگزار شد.
خبرگزاری میزان- بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره)، آیین افتتاح اولین عاملیت صندوق امداد ولایت در کشور و خانههای امداد امروز امروز چهارشنبه بیستم بهمن ماه همزمان با نهمین روز از ایام دهه فجر با حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس ستاد توانمندسازی محلات کمبرخوردار، حبیب الله آسوده، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد، سید ابوالفضل پرپنچی مدیرکل کمیته امداد استان تهران و علی عاشوری مدیرعامل صندوق امداد ولایت و جمعی دیگر از مسئولان در محل مرکز نیکوکاری شهدای کربلا واقع در شهر ری برگزار شد.
سیدابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر، گفت: توانمندی محلات و خدمت رسانی سریعتر و بهتر با رعایت عدالت اجتماعی به جامعه هدف از اولویتهای کمیته امداد است.
وی افزود: در محلات کمتر برخوردار امروز هفت خانه امداد در شهرری افتتاح شد و این امر کمک میکند که کار مردم را به مردم بسپاریم.
پرپنچی با بیان اینکه ارائه خدمات در خانههای امداد با همگرایی سایرنهادها و سازمانها انجام میشود، بیان کرد: طرح توانمندی محلات با همکاری سازمانهایی از جمله هلال احمر، بهزیستی، ستاد اجرایی فرمان امام، آستان قدس، اوقاف در محلات محروم در جهت شناسایی نیازمندان و رفع مشکلات آنها اجرا میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران، تصریح کرد: هیچ کاری به خودی خود انجام نمیشود مگر با همگرایی و هدایتگری که توسط مسئولان این خانهها در راستای توانمند سازی نیازمندان انجام میشود.
وی افزود: در آیات و روایات درباره قرض دادن و کمک به نیازمندان از طریق قرض الحسنه توصیههای زیادی شده است.
پرپنچی، با اشاره به اینکه تسهیلات پرداختی از سوی صندوق قرض الحسنه امداد ولایت تا سقف 10 میلیون تومان بدون کارمزد پرداخت میشود، گفت: اصناف و سایر مسئولان میتوانند با هم افزایی صندوق امداد ولایت در راستای توانمندسازی محلات کمتر برخودار اقدام نمایند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران به افتتاح صندوق قرض الحسنه توسط مرکز نیکوکاری شهدای کربلا اشاره کرد و گفت: گاهی با یک وام اندک گره گشایی بزرگی از مردم انجام میشود و همچنین عزت نفس این خانوادهها حفظ خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد در راستای توانمندسازی از طریق تأمین مسکن، ودیعه و کمک هزینه اجاره مسکن جامعه هدف تحت حمایت اقدام مینماید، افزود: در بحث اشتغال با ظرفیتهایی که در خانههای امداد و مراکز نیکوکاری شناسایی شده است میتوان کمکهای خوبی با هم افزایی این نهاد جهت ایجاد شغل خانوادههای تحت حمایت در راستای شغل ثابت با درآمد باثبات مهیا کنیم.
پرپنچی با بیان اینکه مسجد محوری اساس کار مراکز نیکوکاری است، اظهار کرد: هم اکنون 50 درصد مراکز نیکوکاری استان تهران در مساجد شکل گرفته است و از این ظرفیت برای توانمندسازی فرهنگی، اقتصادی و... استفاده میشود.
- بیشتر بخوانید:
- صفر تا صد شرایط حمایت از کودکان یتیم کمیته امداد