اتفاقات اخیر کشور ناشی از کمکاریها در جهاد تبیین است / دروغ گویی و فرافکنی حربه اصلی دشمن
![اتفاقات اخیر کشور ناشی از کمکاریها در جهاد تبیین است / دروغ گویی و فرافکنی حربه اصلی دشمن](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1401/08/28/14010828000297_Test_PhotoN.jpg)
به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری فارس، نخستین نشست شورای تبیین و اطلاع رسانی صبح امروز در مجتمع فرهنگی ولیعصر به همت سازمان بسیج حقوقدانان کشور با حضورحجت الاسلام سعید سعدی، رئیس امور فرهنگی قوه قضائیه و مهراب انبارکی مسئول سازمان حقوق دانان کشور برگزار شد.
انبارکی با تاکید بر اینکه حقوق دانان انقلابی وارد عرصه سرنوشت ساز شوند، گفت: باید واقعیت برای مردم تبیین شود، مبلغان واقعی از کسی جز خداند نمی ترسند.
وی ادامه داد: افراد در این جنگ ترکیبی باید آبروی خود را خرج کنند، آبرو را خدا می دهد و نباید نگران حرف دیگران باشیم.
انبارکی با تاکید بر اینکه خداوند دشمنان انقلاب اسلامی را لعنت کند، اظهار کرد: در این فضا هم می کشند و هم زخمی می کنند و به مال و زندگی مردم آسیب می زنند و بعد می گویند کار خودشان است!
وی با بیان این پرسش که چه کسی خود زنی می کند، اظهار کرد: با روایت گری های دروغ ذهن جوانان را فریب می دهند.
انبارکی خاطرنشان کرد: باید سعی کنیم خبر اول را به مردم بگوییم تا دشمنان از آن سواستفاده نکنند. جهاد تببین تکلیف همه ماست و با جهاد تبیین باید نقش خود را به خوبی نشان دهیم و نقشه های دشمن را برملا کنیم.
در ادامه این نشست حسین ذبحی، قاضی دیوان عالی کشور بیان کرد: اتفاقات اخیر منجر به نمایان شدن دروغگویان و منافقان شده است، لازم است امروز نظام لایه های پنهان و دست های مخفی دشمن را شناسایی کند برای ساختن آینده کشور.
وی با اشاره با دروغ پردازی های صورت گرفته در حوادث اخیر بیان کرد: باید در این جنگ رسانه ای ما نیز هم دفاع و هم حمله کنیم. از همین رو جهاد تببین بسیار مهم است تا چهره های پنهان دشمن را آشکار کنیم و همچنین در مقابل جنگ رسانه ای دشمن باید اقداماتی را انجام دهیم.
وی افزود: ما باید اقدامات آینده دشمنان را پیش بینی کنیم و آن ها را برای مردم تببین کنیم تا دشمن امکان استفاده از راهبردهای جدید آن را نداشته باشد.
ذبحی با اشاره به اینکه بکشید ما را ملت ما بیدارتر می شود، بیان کرد: اگر ما پیش قدم باشیم، تلاش دشمن راحت تر خنثی می شود. برکات این ایان همانند برکات جنگ تحمیلی کم نیست. دشمن متوجه شکست خود در این ایام شده است.
وی با اشاره به جهاد تبیین گفت: دشمن فعالیت خود را انجام داده و ادامه میدهد، ما تعدادی وطنفروش و ضد نظام و انقلاب در کشور داریم، یک جمعیت چندین برابری سینه چاک انقلاب را داریم و یک قشر خاکستری و بی تفاوت را نیز داریم. دشمن در تلاش است با دروغ پردازی قشر خاکستری را جذب کند. باید با جهاد تببین مردم را آگاه کنیم.
این قاضی دیوان عالی کشور با اشاره به جنایات فرقه منافقین بیان کرد: آمریکا در ابتدا یک کشور پیشرفته را وعده داده بود، اما اکنون افغانستان در چه وضعیتی قرار دارد؟
این مقام قضائی خاطرنشان کرد: در اتفاقات اخیر تعدادی مزدور و تعدادی از افراد جوان حضور دارند که تحت تاثیر القاحهای رسانهای هستند و فریب خوردهاند، از همین رو لازم است افکار را روشن و آگاه سازیم. امروز مردم میدانند آینده وعده آزادیای آنها شوم است.
در ادامه این نشست حجت الاسلام امیرحسین شاهانی نماینده ولی فقیه در بسیج اقشار بیان کرد: جهاد تببین یک امر ضروری است و امروز شاهد نتایج کم کاریها در این حوزه هستیم.
وی افزود: بر اساس بررسی های صورت گرفته افراد بازداشت شده، افرادی هستند که آگاه نیستند و تحت تاثیر دروغ پردازی رسانه های معاند هستند.
حجت الاسلام شاهانی خاطرنشان کرد: تمامی دشمنان ایران بسیج شدند و از اغتشاشگران حمایت می کنند اما عملکرد بد اغتشاشگران در شکستن شیشه مغازه داران و تخریب مترو و... در داخل کشور تعداد محدود آن ها ریزش پیدا کرده است
وی با اشاره به اینکه امروز مردم از ما گله می کنند و می گویند: «امنیت ما از بین می رود، وضع اقتصادی خوبی نداشتیم اما امنیتی که در گذشته داشتیم را نیز این اغتشاشگران از ما میگیرند»، گفت: اگر امنیت باشد ایمان نیز هست، امنیت پایه ترین مسئله در نظام است. امنیت را باید تولید در دانشگاه و مدرسه و... کرد و نیروی انتظامی تنها حافظ امنیت است.
وی با اشاره به لزوم اقدامات قضایی اظهار کرد: امیدواریم قوه قضائیه به روند بررسی پرونده های اغتشاشگران سرعت بدهند و مردم خواستار پایان مماشات هستند.
پایان پیام /