سه‌شنبه 6 آذر 1403

اتهام رسانه‌های ترکیه به توییتر / ماجرا چیست؟

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
اتهام رسانه‌های ترکیه به توییتر / ماجرا چیست؟

ایلان ماسک، مالک توییتر و میلیاردر آمریکایی در نوامبر سال 2022 میلادی گفته بود که توییتر تحت رئیس قبلی در انتخابات سراسر جهان مداخله کرده بود و در نتیجه قابل اعتماد نیست. به دنبال این اظهارات ماسک، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه غرب را به اتخاذ معیار دوگانه در زمینه آزادی مطبوعاتی متهم کرد چرا که در مقابل افزایش سانسورهای توییتر ساکت مانده است.

روزنامه ترکی صباح امروز (جمعه) پلتفورم توییتر را به حمایت از نیروهای اپوزیسیون در انتخابات سراسری قریب‌الوقوع این کشور که قرار است 14 مه (24 اردیبهشت) برگزار شود و ایجاد حساب‌های کاربری برای پخش اطلاعات تحریک‌آمیز درباره دولت فعلی متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ایلان ماسک، مالک توییتر و میلیاردر آمریکایی در نوامبر سال 2022 میلادی گفته بود که توییتر تحت رئیس قبلی در انتخابات سراسر جهان مداخله کرده بود و در نتیجه قابل اعتماد نیست. به دنبال این اظهارات ماسک، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه غرب را به اتخاذ معیار دوگانه در زمینه آزادی مطبوعاتی متهم کرد چرا که در مقابل افزایش سانسورهای توییتر ساکت مانده است.

اولین واکنش رسمی روسیه به حکم بازداشت پوتین

روزنامه صباح مدعی شد که توییتر کار و فعالیت برای اپوزیسیون ترکیه را آغاز کرده تا به آن در پیروزی در انتخابات سراسری قریب‌الوقوع کمک کند.

این روزنامه گزارش داد، حدود 25 درصد از پیام‌های تحریک‌آمیز در توییتر از "حساب‌های کاربری جعلی" منتشر می‌شوند که اطلاعاتی را نیز درباره فروپاشی ادعاشده یک سد در جریان زلزله‌های مهیب اخیر به اشتراک گذاشتند.

در این گزارش آمده است، جدول زمانی کاربران توییتر در ترکیه پیام‌های روزنامه‌نگاران و سیاستمداران اپوزیسیون و همچنین اعضای سازمان فتح‌الله گولن و حزب کارگران کردستان ترکیه موسوم به پ. ک. ک را که هر دو از سوی آنکارا تروریست محسوب می‌شوند، نشان می‌دهد در حالی که "صفحه اردوغان که محبوب‌ترین فرد در ترکیه است هرگز در بین حساب‌های کاربری پیشنهادی نشان داده نمی‌شود."

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.